Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria pakt Formule 1-event groots aan

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Bavaria pakt formule 1 event groots aan

Bavaria pakt Formule 1-event groots aan

11 augustus 2006 om 11:57

Nog groter en spectaculairder. Dat zijn de plannen van Bavaria voor het Formule 1-event Bavaria City Racing op zondag 20 augustus in Rotterdam. Ter promotie vaart een als formule 1-bolide omgebouwde rijnaak richting Rotterdam.

Bavaria cityracing Rotterdam
Bavaria
Bavaria

Tot vorig jaar stond het race-festijn in de binnenstad van Rotterdam bekend als Monaco aan de Maas. Het heet nu Bavaria City Racing, mede vanwege de driejarige overeenkomst die de brouwer sloot met de organisatie. Bavaria pakt de promotie spectaculair aan.
Er loopt een commercial op TV, op ruim 20 miljoen etiketten van bierflesjes wordt reclame gemaakt en alle Bavaria horecalocaties zijn voorzien van speciale bierviltjes en posters. Als klap op de vuurpijl vaart er een tot Formule 1-bolide omgebouwde rijnaak van Maastricht naar Rotterdam over de Maas. (zie foto)

Er komen (inter)nationale Formule 1-coureurs naar het centrum van de havenstad voor een sensationele demonstratie. Vorig jaar trok het evenement meer dan half miljoen bezoekers. Horecaondernemers zijn dan ook erg positief, aldus Bavaria.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties