Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe merkuitstraling van Bavaria bijna voltooid

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria rondt grote ombouwoperatie af

22 juli 2011 om 09:42

Het duurt nog maar even en Bavaria kleurt wereldwijd blauw. De brouwer is bezig met het afronden van de globale introductie van de nieuwe merkuitstraling.

bavaria
Bavaria logo
Bavaria logo

Lees ook

In 2009 begon de transformatie van het het biermerk Bavaria en is bijna volledig voltooid. In maar liefst 120 landen is het merk dan een verandering ondergaan. Bavaria heeft dan nieuwe kratten, flesjes, dopjes, logo, tapkranen, viltjes, lichtbakken, kratten, parasols, glazen etc. Een hele operatie dus! Nederland was als thuismarkt in 2009 de startplaats van de campagne. De verandering in ons land nam in de retail een maand in beslag en in de horeca enkele maanden.

'We hebben gezegd: een kind moet het kunnen reproduceren en een blinde moet het kunnen herkennen', vertelt mededirectielid Peer Swinkels aan het Financieel Dagblad. Uitdaging was om de oude producten te vervangen door nieuwe, zonder dat de consument mis zou grijpen. Dat is gelukt, aldus financieel directeur Frank Swinkels in de krant. 'Er zijn geen lege schappen geweest. Wel hebben oude en nieuwe verpakkingen naast elkaar in de winkels gestaan.'

Cookie instellingen