Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria treft schikking met FIFA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria treft schikking met FIFA

22 juni 2010 om 14:18

Bavaria is met de FIFA een schikking overeengekomen wat betreft de Bavaria meisjes die een celstraf van 6 maanden zouden kunnen krijgen. Dit vanwege het ontplooien van verboden commerciële activiteiten tijdens de wedstrijd Nederland-Denemarken een week geleden.

Bavaria treft schikking met FIFA
Bavaria logo
Bavaria header

Over de inhoud van de schikking is niks bekend gemaakt en waarschijnlijk zal dit ook niet gaan gebeuren. Bavaria zal een fiks bedrag aan de FIFA hebben betaald, zodat de rechtzaak tegen de Bavaria babes niet door gaat.

Lees ook

Bavaria heeft de wereldvoetbalbond FIFA beloofd tot en met het einde van het jaar 2022 de “integriteit van FIFA’s commerciële programma te respecteren”. Dat betekent dat de Nederlandse bierbrouwer de komende twaalf jaar moet afzien van marketingstunts tijdens internationale voetbalwedstrijden.

De twee dames, die al op borgtocht vrij waren, hing een celstraf van maximaal zes maanden boven het hoofd. Ze hebben inmiddels hun paspoort terug en kunnen terug naar Nederland. Ze poseerden na afloop van het hele spektakel met een bos rozen in de hand voor de verzamelde fotografen en cameraploegen. Het incident genoot grote internationale aandacht. Zonder iets te zeggen vertrokken ze daarna met een busje, zonder oranje jurkje aan ;)

Cookie instellingen