Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Baxbier geeft duizend liter gratis bier weg | #NOTTODAYCORONA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Baxbier geeft duizend liter gratis bier weg

29 mei 2020 om 09:14

Baxbier en Studio Plakband zijn in een gulle bui. Ze gaan de horeca in Groningen (stad) ondersteunen door 1000 liter #NOTTODAYCORONA-bier weg te geven!

#nottodaycorona-bier
Bax Bier
Baxbier brouwerij en proeflokaal

Omzet waar je geen kosten voor maakt

De horeca in Nederland heeft het lastig. Daarom geeft Baxbier samen met Studio Plakband duizend liter bier gratis weg aan de horeca in Groningen (stad). Na een lange periode met alleen maar kosten en geen omzet, proberen Baxbier en Studio Plakband de boel nu om te draaien: Omzet waar je geen kosten voor maakt!

#NOTTODAYCORONA-bier

#nottodaycorona-bier De pakkende naam is niet de enige factor die dit bier zo leuk maakt want de nobele actie omtrent dit bier maakt het extra smaakvol! Het #NOTTODAYCORONA-bier is namelijk speciaal gebrouwen voor de Groningse horeca, wat geheel gratis wordt weggegeven aan deelnemers van de actie. 

Lees ook

#NOTTODAYCORONA-bier is een frisse Pale Ale met een alcoholpercentage van 6,5%. Het is een licht fruitig, hoppig bier. De eerste vijftig liter is al weggegeven aan een kroeg in nood.  

Het idee is simpel

Het werkt heel simpel: kroegen in de stad konden zich via dit linkje aanmelden t/m 29 mei. De voorraad gerstenat wordt daarna evenredig en eerlijk verdeeld over de horeca die zich hebben aangemeld. De horecazaken zelf betalen niks voor het bier, dus alle winst die erop wordt gemaakt is volledige omzet! Dus zie jij zo'n mooi #NOTTODAYCORONA-bier ergens op de kaart staan, help jouw favoriete kroeg en bestel de Pale Ale snel! 

Cookie instellingen