Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beerwulf lanceert adventskalender met exclusieve bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beerwulf lanceert adventskalender met exclusieve bieren

04 oktober 2021 om 09:13

Beerwulf lanceert ook dit jaar een adventskalender vol speciaalbier. De online bierwinkel heeft geluisterd naar feedback en extra exclusieve bieren toegevoegd dit jaar.

Beerwulf adventskalender 2021 met bieren
Beerwulf adventskalender onder de kerstboom
Beerwulf adventskalender als cadeau

Adventskalender met speciaalbier

Open vanaf 1 december elke dag een vakje en ontdek zo 24 verschillende, overheerlijke speciaalbieren. Dat is het concept van de adventskalender met bier en ook dit jaar heeft de Beerwulf webshop weer een bijzonder bierpakket samengesteld

Vrouw pakt biertje uit Beerwulf adventskalender "Dit jaar is onze kalender mooier en lekkerder dan ooit. Jullie vroegen om meer exclusieve bieren, dus dat hebben we geregeld! Naast een aantal klassiekers zijn er dus ook veel nieuwe en exclusief voor Beerwulf gebrouwen bieren te ontdekken."

Beste pakket tot nu toe

Beerwulf heeft nu een aantal jaren dit pakket samengesteld om bierliefhebbers te bedienen in de donkere dagen voor kerst. Dit jaar bestaat het pakket uit bieren van 24 verschillende brouwers en kun je 12 verschillende bierstijlen ontdekken. Er zitten een aantal bieren in die je gegarandeerd nooit eerder hebt geproefd, maar ook een aantal favorieten en klassiekers. 

Lees ook

"We zijn altijd trots geweest op onze adventskalenders. We doen elk jaar namelijk ons best om heerlijke bieren uit te zoeken en die in een schitterende doos te stoppen. Maar we moeten zeggen dat we onszelf dit jaar echt hebben overtroffen en onze beste kalender ooit hebben gemaakt. Dit jaar zit 'ie namelijk vol met exclusieve en speciaal voor ons gebrouwen bieren."

De Beerwulf adventskalender is vanaf nu te koop en kost €62,99.  

Adventskalender met bier van Beerwulf