Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beer Christmas adventskalender 2019

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beery Christmas adventskalender 2019

10 oktober 2019 om 12:14

In december 2019 gaat Beery Christmas weer van start! Proef deze maand 24 verschillende speciaalbieren en verlaat Beery Christmas als een echte bierkenner.

Beery Christmas 2019 HOPT

Cadeau voor de bierliefhebber

Voor de echte bierliefhebbers zal de Beery Christmas Adventskalender als muziek in de oren klinken. In december is overal in Europa de Beery Christmas, het summum van speciaalbierliefhebbers. Er worden 24 bieren gepresenteerd dit jaar,  (bijna) alle 24 bieren zijn exclusief gebrouwen voor de Beery Christmas. De adventkalender van HOPT is weer terug! 

De Adventskalender 

HOPT stelt ieder jaar in de maand december een pakket vol met speciaalbier samen, dit wordt ook wel de Adventskalender genoemd. Beery Christmas is een Adventskalender gevuld met 24 speciaalbieren over de hele wereld. 

Dit jaar bevat de Adventskalender 24 speciaalbieren, van 29 brouwerijen, uit 17 landen. Geloof je niet in sprookjes? Dan heb het goed mis! Voor de kalender van 2019 heeft HOPT de hele aardbol afgezocht naar 24 unieke speciaalbieren. HOPT neemt je met Beery Christmas mee naar een sprookjesachtige speurtocht op zoek naar de lekkerste speciaalbieren.  Adventskalender Beery Christmas 2019

Raad het bier 

Elk jaar gaat HOPT in zee met een nieuwe ontwerper, zo blijft de kalender verrassen. Dit jaar is Rafael Varone de ontwerper van de Beery Christmas 2019. Zijn inspiratie vond hij in alle activiteiten die plaatsvinden om de Beery Christmas bij je te bezorgen. Van het brouwen van bier tot de uiteindelijke bezorging. Het resultaat is een kleurrijk ontwerp van de Beery Christmas die HOPT op een ludieke manier weergeeft. Daarnaast bevat de Beery 24 raadsels die je naar het speciaalbier van de dag moeten leiden. Dit jaar moet je dus op zoek gaan naar je biertje van de dag! Heb je geen zin in de raadsels? Geen paniek! Op de achterkant van jouw Beery Christmas Box staat het antwoord! 

Elke dag vertelt de Beery bot via Facebook alles over het bier, de brouwerij, de stijl en een heleboel andere leuke wetenswaardigheden. De Bierbot zorgt ervoor dat jij na de kerst een echte bierkenner/bierproever bent! 

Lees ook

De bierselectie 

De speciaalbieren in de bierselectie van de Beery Christmas 2019 zijn vrijwel allemaal bieren die in kleine batches zijn gebrouwen en uniek zijn. De bieren zijn afkomstig uit maar liefst 17 verschillende landen, bijvoorbeeld Japan, Estland of Ierland! Vanaf 1 december zullen tienduizenden mensen hetzelfde bier drinken. Ontdek hoppige bieren, blonde bieren, bieren met geroosterde mout of exotische vruchten. Wees voorbereid want je gaat veel originele, verrassende, inspirerende en exclusieve bieren ontdekken! 

Aantallen Beery Christmas 2019

Beery Christmas 2018 

Een jaar geleden was Beery Christmas ook volop aan de gang. Toen waren er andere speciaalbieren, brouwerijen en natuurlijk een heel ander design! Benieuwd hoe de Adventskalender van 2018 eruit ziet? 

Adventskalender bestellen?

Bestel nu jouw Adventskalender voor Beery Christmas 2019!

Beerwulf verkoopt ook een Adventskalender! Bekijk deze hier