Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Adventskalender met speciaalbier van Hopt

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Adventskalender met speciaalbier van Hopt

08 november 2018 om 14:58

HOPT's Beery Christmas Adventskalender. Het ultieme kerstcadeau voor een bierliefhebber of jezelf, een ontdekkingsreis door de wereld van div. speciaalbieren.

Beery Christmas Adventkalender

De Beery Christmas, de Adventskalender met 24 craft- en speciaalbieren, is terug!

Net als vorig jaar is dit hét ultieme kerstcadeau, voor iemand anders - of gewoon voor jezelf: een ontdekkingsreis door de wereld van speciaalbier. Met 24 unieke speciaalbieren, stuk voor stuk afkomstig uit topbrouwerijen over de hele wereld. Fans van de Beery Christmas weten al waar het om gaat: een adventskalender gevuld met 24 exclusieve craftbieren in 24 verschillende stijlen, van exotische IPA’s en Saisons, tot klassieke Tripels.

24 onovertroffen biertjes

Voor de kalender van 2018 heeft HOPT de hele aardbol afgezocht naar 24 unieke speciaalbieren. Zij zijn uitgekomen op spectaculaire bieren met prachtige nieuwe smaken van 31 brouwerijen uit maar liefst 18 landen. Hieronder behoren brouwerijen welke in de top 100 beste brouwerijen ter wereld van RateBeer’s Best Awards 2018 staan. Daarnaast zullen er bieren zijn die je nergens anders zult vinden omdat deze speciaal voor de Beery zijn gebrouwen!

Kerst adventskalender met speciaalbier

Hoe er 31 brouwerijen in een Adventskalender terechtkomen, vraag je jezelf af? Dat komt omdat sommige topbrouwers de gelegenheid aan grijpen om met een andere beroemde brouwerij te gaan samenwerken en zodoende een speciaalbier te gaan brouwen. Dubbel zo lekker, zullen we maar zeggen.

Een heuse speurtocht...

De Beery Christmas 2018 zit vol kleine, tot in details uitgewerkte, tekeningen en is daarmee geheel anders dan de editie uit 2017. Elk jaar gaat HOPT in zee met een nieuwe ontwerper zodat de kalender blijft verrassen. Dit jaar is dat de bekroonde tekenaar en fotograaf Sam Brewster uit Londen met een prachtig kleurrijk en betoverend design.

Bier in plaats van chocola én ook dit jaar een heel nieuwe vrolijke manier om je biertje te vinden; een speurtocht waarbij je ondertussen nog van alles opsteekt over de stijl van het speciaalbier-van-de-dag, het land waar het is gebrouwen, of andere bijzonderheden over jouw exclusieve biertje.

Lees ook

In tegen stelling tot vorig jaar, is dit jaar maar 1 luikje voorzien van een nummer, waarbij het dit jaar een ware zoektocht wordt om de vervolgnummers te vinden. In het eerste luikje bevinden zich dan ook enkele hints om zo de zoektocht niet naar het eerste speciaalbier te laten eindigen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ook de resterende bieren worden gedronken. Als je geen richtingsgevoel hebt of simpelweg geen geduld om dit mee te spelen, kun je kaart raadplegen op de achterkant. 

Sprookjesachtig ontwerp

Het ontwerp van Beery Christmas 2018 is in één woord verbluffend. Vol details, hints en kleine grapjes zodat je niet uitgekeken raakt op het sprookjesachtige landschap gecreëerd door Sam Brewster. Sam heeft zich laten inspireren door de medewerkers van HOPT en heeft hen in een gigantisch openlucht bier-warenhuis neergezet terwijl ze samen nieuwe speciaalbieren brouwen. Kortom: op de kalender valt genoeg te ontdekken.

Beter Bier drinken met de Beery Christmas Chatbot

De Beery Christmas is meer dan slechts een doos vol bieren van wereldklasse. Dankzij de Facebook Messenger Chatbot is het een interactieve belevenis waardoor je met veel humor van alles te weten komt over het biertje dat je uit het vakje mag halen. Deze digitale gids vergezelt je op elke dag van de adventskalender, en geeft bovendien tips over hoe je het meest uit je biertje haalt: wat is de ideale temperatuur, welke gerechten horen erbij en ga zo maar door. Je kunt kiezen op welk tijdstip van de dag je deze vrolijke berichten wilt ontvangen vanaf dag 1 tot aan 24 december.

Optimaal genieten

Voor het ultieme genieten heeft HOPT een kleine "giftpack" ontworpen met twee glazen van 5cl, een exclusieve Beery Christmas poster, een notitieboekje om je mening over het bier in te schrijven en sommige gadgets. De verpakking van deze giftpack is ontworpen in de magische sfeer van de Beery Christmas zelf en als je deze doos bovenop de Beery Christmas plaatst, is dat als het ware de kroon op de schepping van Sam Brewster.

De Beery Christmas in een notendop

24 exclusieve speciaalbieren, 24 verschillende bierstijlen, uit 18 landen, door 31 brouwerijen waarvan er enkele tot de beste brouwers ter wereld behoren! Een sprookjesachtig ontwerp dat je meeneemt in een speurtocht naar speciaalbier. Je eigen persoonlijke Chatbot die je de hele periode vergezelt tijdens deze proeverij. Gratis thuisbezorging in heel Nederland en België.