Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ben jij één van Nederlands beste Birdwatchers?

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij één van Nederlands beste Birdwatchers?

11 mei 2018 om 13:58

Dit weekend begint de Nationale Vogelweek (12-21 mei). Een mooie reden voor de brouwers van Bird Brewery om op zoek te gaan naar Nederlands beste Birdwatchers! 

Bird Brewery
Bird brewery logo
Bird Brewery Ralph en Rik

Nationale Vogelweek

Birdwatcher van Bird Brewery Samen met ruim 130 deelnemende verkooppunten zijn er bijzondere acties georganiseerd. Maak bijvoorbeeld kans om met je hoofd op het volgende etiket te komen, verdien Nederlands eerste brouwerijenbadge op Untappd of kom naar een Taptakeover!

Bird Brewery is opgericht door biersommeliers én vogelaars Rik en Ralph. De Nationale vogelweek weet beide liefdes op een fantastische manier te combineren. Duik samen met de brouwers tussen 12 en 21 mei onder in de wereld van de vogels!

Acties

Bij ruim 130 deelnemende verkooppunten, horeca en slijterijen, worden tijdens de Nationale Vogelweek spaarkaarten uitgedeeld. Spaar vijf birdies, verras de brouwers met een nieuwe smaak en naam voor een bier en maak kans om jouw bier volgend jaar echt van de planken te zien vliegen. Leuk detail: jouw geïllustreerde hoofd komt op het etiket!

Ook voor alle Untappd’ers is er een bijzondere beloning. Check vijf bieren van Bird Brewery in tijdens de Nationale Vogelweek en ontvang de Official Birdwatcher badge. Het is Nederlands eerste brouwerijenbadge!

Bird spaarkaart

Lees ook

Hoge vlucht

"Het is het eerste jaar dat we de Nationale Vogelweek organiseren en daarom hadden wij gerekend op 20 deelnemers. Intussen is dat aantal gestegen tot meer dan 130 deelnemers!’, vertelt Ralph trots. "We doen er zelf alles aan om er een fantastische week van te maken en veel deelnemers organiseren zelf ook nog bijzondere acties. Dat zegt veel over hun enthousiasme en is waanzinnig om te zien’, vertelt oprichter Ralph. "Het belooft echt een prachtige week te worden."

"We krijgen altijd veel suggesties voor nieuwe bieren en namen en hebben intussen een lange lijst met mogelijke namen, maar we worden ongetwijfeld deze week verrast. Daar ben ik erg benieuwd naar", vertelt Rik. "Volgend jaar brouwen we dan in ieder geval een limited bier en komen er ongetwijfeld weer veel nieuwe acties. Maar eerst genieten van dit jaar!"

Over Bird Brewery

Bird Brewery is in 2016 opgericht door biersommeliers Rik van den Berg en Ralph van Bemmel. Verwacht van hen geen kruiwagens hop, liters koffie of likeur, maar gebalanceerde bieren waarin de ingrediënten mooi naar voren komen. In hun eerste jaren maken de brouwers indruk en pakken nationaal en internationaal liefst 17 awards met hun bieren.