Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Betsy Beer naar Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Betsy Beer naar Amsterdam

05 juni 2017 om 11:15

Luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific brengt Betsy Beer naar Amsterdam. De luchtvaartmaatschappij biedt het bier deze maan nog aan op de route Amsterdam - Hongkong.

Betsy Beer naar Amsterdam

Cathay Pacific kondigde een verlenging aan van haar Betsy Beer. Dit bier is speciaal gebrouwen om op haar best te smaken op 10 kilometer hoogte. Deze maand zal Betsy Beer worden aangeboden op de vlucht tussen Hongkong en Amsterdam.

Betsy Beer

Betsy Beer is vernoemd naar Cathay Pacific’s eerste vliegtuig “Betsy”, een Douglas DC-3 dat passagiers rondvloog in de jaren 40 en 50. Om het effect tegen te gaan dat grote hoogte heeft op de smaakpapillen van passagiers, is Betsy Beer gecreëerd met een combinatie van ingrediënten uit Hongkong en het Verenigd Koninkrijk.

Aromatische Fuggle hop uit het Verenigd Koninkrijk, zoet Hongkong “Dragon Eye” fruit en honing van de Wing Wo Bee Farm in Sha Tin. Deze ingrediënten creëren een harmonieuze smaak op grote hoogte.

Betsy Beer in het vliegtuig

Verkrijgbaarheid

Het bier werd afgelopen maart voor het eerst geïntroduceerd op vluchten tussen Hongkong en het Verenigd Koninkrijk. Na een uitzonderlijk goede ontvangst van Betsy Beer zal het bier in de komende maanden worden aangeboden aan First en Business Class passagiers op alle vluchten tussen Hongkong en Europa (behalve het Verenigd Koninkrijk).

Lees ook

In juli en augustus wordt Betsy Beer op vluchten van en naar Canada en de Verenigde Staten aangeboden. In september en oktober wordt het bier op vluchten naar en van Japan aangeboden en in november en december op vluchten van en naar Nieuw Zeeland en Tel Aviv. Naast het aanbod op de vluchten zal Betsy Beer ook te proeven zijn in geselecteerde restaurants en bars in Hongkong.

Ontstaan Betsy Beer

Hieronder zie je hoe Betsy Beer tot stand is gekomen.

Ontstaan Betsy Bier

Cookie instellingen