Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier bijna op tijdens WK in Rusland | horeca | fans

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier bijna op tijdens WK in Rusland

20 juni 2018 om 13:42

Het wereldkampioenschap voetbal in Rusland brengt veel zorgen met zich mee. En dat niet om het Russische elftal: het bier is na een week al bijna op.

Zorgen rondom WK in Moskou: het bier is bijna op!

Te weinig bier

Bier tijdens Frankrijk vs Australië Een ober op het Rode Plein liet aan ST Sports Desk weten dat ze niet voorbereid waren op de hoeveelheid bier die mensen drinken tijdens het WK: "We hadden niet verwacht dat deze mensen enkel en alleen bier zouden drinken. Maar dat doen ze wel en nu hebben we bijna niks meer.''

Verder zei de ober: ''Het probleem is dat onze leveranciers de vraag ook niet aankunnen op dit moment. De hitte en de typische voetbalsfeer zijn hiervoor mede verantwoordelijk."

Zweden

De Zweedse fans hebben na de 1-0 overwinning in hun openingswedstrijd flink huisgehouden in de speelstad. Door die overwinning dronken de fans bijna al het beschikbare bier in Nizjnij Novgorod op.

Lees ook

''Ja, op sommige plekken is het bier al op. De stad heeft nooit een evenement zo groot als dit georganiseerd, dus ze zijn compleet overmeesterd.'' Dat liet het hoofd van de Zweedse Voetbal Bond weten aan Sportbladet.

Bier in Kazan

Ook in Kazan ging het hard met het bier. De Australiërs dronken zo veel bier dat veel pubs nu geen bier meer hebben. Dat ondanks het 2-1 verlies van het Australische elftal tegen Frankrijk. 

De eigenaresse van de kroeg was echter zeer te spreken over het gedrag van de fans. De aanhangers van de Socceroos zaten flink bier te tanken en de wedstrijd te kijken zonder voor enige problemen te zorgen. 

Als men in Rusland niet in staat is om het bier aan te vullen is dat een reden om minder te treuren dat Nederland er niet bij is... Kijk je wel naar het WK en houd je wel van een biertje bij de wedstrijd? Bekijk dan snel de actuele bieraanbiedingen

Cookie instellingen