Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier drinken in je blootje!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier drinken in je blootje!

01 mei 2014 om 12:27

Bier en bloot een goede combinatie? Volgens het Amerikaanse Sunny Rest Resort wel. Zij organiseren namelijk het Naked Beer Festival!

Naakte vrouw drinkt bier - Naked Beer Festival

De agenda van Biernet staat elke maand vol met bierevenementen, maar deze hebben we nog niet eerder voorbij zien komen... Bier drinken in je blootje op een naaktfestival!

Bier drinken in je nakie

In het normaal toch wat preutse Amerika kun je nu in je blootje genieten van een koud biertje. Het Sunny Rest Resort organiseert namelijk het Naked Beer Festival. Je moet op het festivalterrein en in de zwembaden (verplicht) in je blootje rond paraderen. Maar in ruil daarvoor kun je genieten van onbeperkt bierproeven.

Lees ook

Bare Beach Beer Bash

Het is dit jaar alweer de derde keer dat het Sunny Rest Resort het Naked Beer Festival organiseert. "Het evenement wordt elk jaar groter", aldus Activities Director Ben Wysocki. Inmiddels zijn er zo'n 300 gasten die in hun blootje van bier komen genieten.

Geinteresseerd? Dan moet je toch een eindje reizen. Het festival vindt plaats op 28 juni in Pennsylvania in de Pocono Mountains. Voor wie gaat, wij willen wel een sfeerverslag! En vergeet je zonnebrand niet...