Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier Drive Through bij brouwerij VandeOirsprong

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier Drive Through bij brouwerij VandeOirsprong

01 april 2020 om 16:40

VandeOirsprong is een bier-drive through gestart om naast de coronavirus maatregelen toch door te kunnen draaien! Op het terras van het proeflokaal is een afhaalservice ingericht. 

Brouwerij VandeOirsprong
Vandeoirsprong Weizen Logo
Vandeoirsprong Zwickel Logo

Creativiteit 

De coronavirus maatregelen raken iedereen, ook de Nederlandse bierbrouwerijen worden getroffen. Door de maatregelen komt de creativiteit van veel mensen naar boven. Zo is er een landelijk help de horeca iniatief gestart, gaat Lowlander beer door het land met een bierbar en komt Brouwerij VandeOirsprong met een afhaalservice voor hun bier! 

Lees ook

VandeOirsprong drive through 

Maarten Jongbloets is manager van Brouwerij VandeOirsprong en met zijn team bedacht hij een oplossing om toch speciaalbier en eten te kunnen verkopen: een 'drive through' afhaalservice op het grote terras. Op de avond van 27 maart rond zes uur was het een komen en gaan van auto's op het terras van het proeflokaal. Bij het eerste tentje op het terrein kan besteld worden en bij het volgende tentje kan het bestelde bier en eten worden opgehaald. En natuurlijk blijft continu de 1.5 meter afstand maatregel gewaarborgd. Zo dragen de medewerkers handschoenen en kan er alleen met pin betaald worden! 

Bier drive through video 

Op de video zie je hoe het er tijdens de drive through van brouwerij VandeOirsprong aan toegaat. 

Cookie instellingen