Bier en muziek in één: AudioBeer van Tongval

Bier en muziek in één: AudioBeer van Tongval

13 oktober 2014 om 15:16
Bierproducten

Het nieuwe bierlabel Tongval heeft een muzikaal bier op de markt gebracht: Darkness Travels Light. Met de codes op dit bier kun je het album van de band At The Close Of Every Day downloaden.

Nieuw muzikaal bier: Darkness Travels Light

Er is een nieuw muzikaal bier op de markt: "Darkness Travels Light". Het biertje is geproduceerd door het nieuwe bierlabel Tongval. Elke fles Darkness Travels Light bevat een unieke downloadcode die toegang geeft tot het gelijknamige album Darknes Travels Light van de band At The Close Of Every Day. De 33 cl fles is de ‘single’ en bevat een downloadcode die toegang geeft tot de track Hope For Hope.

Darkness Travels Light’ (8%) is een volmoutig bier met licht fruitige tonen eindigend in een zacht bittere en droge afdronk volgens eigen recept naar Belgische traditie en is samen met een exclusief Tongval glas vanaf 31 oktober te verkrijgen via Tongval.com. Vanaf 31 oktober is het bier exclusief op de tap te verkrijgen in cafe Dwaze Zaken in Amsterdam.

Meer AudioBeers in de toekomst

De komende jaren zal Tongval naast een aantal eigen en veelal gelimiteerde bieren met elk een eigen verhaal ook regelmatig een zogenaamd "Luisterbier" onder het label AudioBeer uitbrengen. Met AudioBeer heeft Tongval een unieke combinatie gevonden: namelijk die van een speciaal bier en speciale muziek in/op een fles! Inmiddels zijn er naast plannen om met andere artiesten unieke AudioBeer-bieren te lanceren, ook plannen om andere Tongval-bieren te lanceren.

Bierlabel Tongval

Tongval is een nieuw eigenzinnig bierlabel van Nederlandse bodem van en voor fijnproevers. Tongval is altijf op zoek naar nieuwe recepten, unieke combinaties en bijzondere verhalen om te vertalen in een aantal eigenzinnige, op artisanale wijze gebrouwen speciaal bieren. Samen met een aantal zeer ervaren Belgische bierbrouwers werkt Tongval eigen recepten uit. Tongval gelooft dat het drinken van (speciaal) bier meer is dan je dorst lessen.

"Waarom een nieuw bier? Er zijn natuurlijk al duizenden bieren maar helaas van verschillend niveau. Zo zijn er in de bierwereld prachtige bieren met lelijke etiketten maar ook prachtige etiketten met bieren die niet te drinken zijn. Met Tongval gaan we voor eigenheid, schoonheid en kwaliteit in alles.", aldus eigenaar Minco Eggersman.

Meer muzikale bieren

Tongval is niet het eerste bierlabel die een muzikaal biertje op de markt brengt. De RUIG Brouwerij van Groenekan heeft een paar weken terug een herfstbok uitgebracht: de Bockereyder. Als je de QR Code op het etiket van het bier scant kun je luisteren naar het nummer “de Bockereyders” van de Utrechtse thrash-metal band Nuestros Derechos.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bud light

Bud Light commercial
Nooit gedacht dat yoga zo leuk kan zijn! Grappige commercial van het biermerk Bud Light.

Meer reclames van Bud light

Laatste reacties