Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Utrechtse bierbrouwer maakt bier waar muziek in zit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Utrechtse bierbrouwer maakt bier waar muziek in zit

26 september 2014 om 09:45

Bij RUIG bier hoort RUIGe muziek. Het herfstbier van de RUIG Brouwerij uit Groenekan (Utrecht) heet “Bockereyder” en heeft een heuse soundtrack.

Ruig brouwt Bockereyder

QR Code scannen voor RUIGe muziek

De RUIG Brouwerij uit Groenekan heeft een speciale herfstbok gebrouwen. Het heet "Bockereyder" en het heeft een soundtrack! Als je de QR Code op het etiket scant kun je luisteren naar het nummer “de Bockereyders” van de Utrechtse thrash-metal band Nuestros Derechos. Want bij RUIG bier hoort RUIGe muziek.

Lees ook

Bockereyder

"Bockereyder" is een traditioneel bockbier met een RUIGe rand. Net iets meer kleur, net iets meer hop en een handvol zwarte peper geven een kruidige variant op het traditionele bockbier. Met 7% alcohol is de Bockereyder lekker stevig!

Eigenzinnige smaakvolle streekbieren

RUIG is een onafhankelijke micro-brouwerij gevestigd in het dorp Groenekan, in de provincie Utrecht. Op geheel ambachtelijke wijze brouwt de RUIG Brouwerij eigenzinnige, smaakvolle streekbieren. Het hele brouwproces is handmatig, in de brouwerij wordt nog letterlijk in de ketels geroerd. Door de unieke receptuur begeeft RUIG Bier zich buiten de gebaande paden van de traditionele bierbrouwerij en heeft elk RUIG bier een unieke, bijzondere en bovenal lekkere smaak. RUIG wil de wereld kennis laten maken met iets anders dan het massa-geproduceerde pilsje.

Bier en muziek

De RUIG Brouwerij is van plan om in de toekomst meer samen te gaan werken met lokale bands om zo elk nieuw bier van de brouwerij te koppelen aan een nummer. Op die manier zal uiteindelijk een soundtrack ontstaan van ruige bands om te luisteren bij het bier drinken.

Cookie instellingen