Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier goedkoper dan water

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier goedkoper dan water

03 december 2008 om 12:06

In Groot-Britannie is bier in de supermarkt goedkoper dan water, tenminste het echt goedkope bier, maar ook andere alcoholische dranken als cider.

bier goedkoper dan water

Lees ook

Volgens de Times blijkt uit onderzoek dat een blikje van het goedkoopste bier gewoon in de supermarkt al verkrijgbaar is voor 35 cent.  Niet gek dat de Britse overheid afgelopen week aankondigde dat het zware drinken van de Engelsen afgelopen moet zijn. Kroegen en winkels die 'onverantwoordelijk' met goedkope alcohol 'stunten' moeten hun deuren sluiten. Arme Britten...

De werkgroep 'Addaction' onderzocht bij enkele supermarkten een winkelmand vol met populaire drankjes.
Hoewel het aanbod van goedkope alcohol in de supers is gedaald, bleek uit het onderzoek ook dat de winkelketens steeds vaker de goedkopere alcohol van hun huismerk in de schappen leggen. Een fles cider (cider is een alcoholische drank die van het sap van vruchten, vooral appels, wordt geperst) kostte bij drie grote supermarkten 90 cent. Dat is minder dan consumenten voor een fles cola of water moeten betalen... Goed nieuws dus voor iedereen die van Engels voetbal houdt en weleens wedstrijden bezoekt. Je kan gewoon goedkoop bier blijven drinken :)

Cookie instellingen