Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier met geitenhersenen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier met geitenhersenen

01 april 2014 om 13:00

Een brouwerij in Philadelphia presenteerde dit weekend een heel bijzonder biertje. In het biert genaamd Dock Street Walker zijn namelijk geitenhersenen verwerkt. Misschien wel het slimste biertje ooit! ;)

Bier van geitenhersenen

Het gaat om een biertje van de brouwerij 'Dock street' in West Philly (Philadelphia) in Amerika. Afgelopen weekend presenteerde de brouwerij het bier met geitenhersenen.

Lees ook

Slim biertje met een rokerige smaak

De geitenhersenen zijn op houtkrullen geroosterd. Hierdoor geeft het een ''rokerige'' smaak aan het biertje. Naast de geitenhersenen zit er ook tarwe, gerst en cranberry's in. De cranberry's zorgen voor de bloedrode gloed. Volgens brouwerij Dock Street is het drankje hartstikke lekker en ook nog eens heel erg slim.

Walking Dead

De aanleiding van het biertje is de seizoensfinale van de populaire TV-serie ''Walking Dead''. De baas van Dock Street Brewing Co, Justin Low, is een groot fan van de serie. Voor hem was dit een eerbetoon.

Benieuwd naar de smaak? Zondag kan je het biertje proeven in West Philadelphia, tijdens de Amerikaanse finale van de serie 'The Walking Dead'.

Cookie instellingen