Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier tappen een van de meeste sexy beroepen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier tappen een van de meeste sexy beroepen

07 december 2010 om 15:16

Als je als man een vrouw wilt versieren dan doe je het goed als barman. De barman is namelijk het op twee na sexy beroep van Nederland.

Bier tappen een van de meeste sexy beroepen

Uit onderzoek van de NationaleVacaturebank.nl blijkt dat vrouwen barmannen zeer sexy vinden. Maar als piloot of militair doe je het nog beter, deze beroepen staan op een en twee. ‘De sexy beroepen stralen autoriteit en verantwoordelijkheid uit, klaarblijkelijk zijn de ‘echte’ mannenberoepen het meest sexy.’

Lees ook

Barvrouwen scoren een stuk slechter, want dit beroep komt niet voor in de top5. Stewardessen staan op nummer 1. ‘Het uniform van stewardessen lijkt ergtot de verbeelding te spreken, bovendien moeten stewardessen altijd verzorgd voor de dag komen.

Dit geldt ook voor modellen, die op de tweede plek staan.’ De mannen vinden dus de stewardess het meest sexy (24 procent). Daarna volgen een model (16 procent), secretaresse (14 procent), advocate (11 procent) en politieagente (7 procent).Opvallend is dat een invloedrijk beroep als directeur of directrice slecht scoort. Biertjes tappen is sexier, duh, belangrijke dingen eerst ;)

Cookie instellingen