Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier uit frisdrankautomaat!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier uit frisdrankautomaat!

11 maart 2013 om 13:47

In Amerika mag je pas alcohol drinken als je 21 jaar oud bent. In Washington kunnen kinderen bier echter gewoon uit een frisdrankautomaat kopen!

Frisdrankautomaat
Bud bier logo

De leeftijdsgrens in Amerika om alcohol te drinken is 21 jaar. Maar dat geldt niet voor deze jongeren uit Washington! Zij hadden beschikking over een frisdrankautomaat van Pepsi die niet blikjes gekoelde cola, maar blikken Bud Light, Budweiser Ice of Schlitz Malt Liquor uitspuugde!

Lees ook

Vermomming

De biertjes zaten verstopt in een Pepsi automaat voor een appartementencomplex. Het apparaat gaf voor $3,- blikjes bier. Na een tip van enkele buurtbewoners heeft de politie het apparaat aan een controle onderworpen. Toen bleek dat er in plaats van een colaatje, er een groot blik koud bier uitrolde, heeft de politie de automaat meteen verwijderd. Het is nog steeds onbekend wie de machine vulde en het geld verzamelde.

In Japan wordt er al tijden bier in automaten verkocht, dus misschien is het tijd voor de Amerikanen om ook mee te gaan. Hieronder het nieuwsbericht van de plaatselijke nieuwszender.

 

Cookie instellingen