Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand: Troubadour Magma Hop Twist

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier van de maand: Troubadour Magma Hop Twist

05 oktober 2017 om 14:16

Elke maand kiest de Alliantie van Bier Tapperijen (ABT) een bijzonder lekker biertje uit, dat zichzelf het bier van de maand mag noemen. Deze maand is het een Belgische IPA geworden met een aroma van exotisch fruit en een fijne hopsmaak. 

Troubadour Hop Twist
Troubadour hop twist logo
The Musketeers

Speciaalbier 

Troubadour Magma Hop Twist in glas Het bier van de maand oktober is Troubadour Magma Hop Twist geworden. Het is een I.P.A gebrouwen door de Belgische The Musketeers brouwerij op basis van het bier Troubadour Magma.

Elk jaar brouwt de brouwerij een bijzonder biertje dat maar in kleine oplage beschikbaar is. De Troubadour Magma dient als de basis van het bier en het zijn daar dus bijzondere versies van.

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier Tapperijen De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Lees ook

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in speciale ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je het Belgische speciaalbier Magma Hop Twist I.P.A proeven? Hij is verkrijgbaar bij ABT cafés door heel Nederland.

Cookie instellingen