Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand | Cuvee Clarisse Whisky Infused

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier vd maand: Cuvee Clarisse Whisky Infused

06 december 2017 om 13:50

Elke maand kiest de Alliantie van Bier Tapperijen (ABT) een bijzonder lekker biertje uit, dat zichzelf het bier van de maand mag noemen. Deze maand is het een Belgisch whiskeybier geworden met smaken van fruit, zoethout en met vanille aroma's.

Bier van de maand:  Cuvee Clarisse Whisky Infused
Cuvee Clarisse Whisky Infused logo

Speciaalbier

Bier van de maand: Cuvee Clarisse Whiskey Infused

Deze maand is het bier van de maand het Cuvee Clarisse Whisky Infused bier geworden van Brouwerij Wilderen. De Brouwerij heeft het prijswinnende bier Cuvee Clarisse vermengd met de Weasel whisky.

Samen vormen deze twee een prachtig roodbruin whiskeybier met een alcoholpercentage van 10,2%, dat perfect is voor de koude winterdagen.

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier Tapperijen

De Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Lees ook

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in speciale ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je het Belgische speciaalbier Cuvee Clarisse Whisky Infused proeven? Het is verkrijgbaar bij ABT cafés door heel Nederland.