Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bieracties met Black Friday | Bieraanbiedingen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bieracties met Black Friday

28 november 2019 om 16:09

Vrijdag 29 november is het Black Friday! Voor veel mensen de gelegenheid om weer lekker te gaan shoppen. Welke bierproducten zijn er in de aanbieding en zit er bijvoorbeeld nog een mooie korting op je favoriete kratje bier? 

Bieracties met Black Friday

- Dit nieuwsitem gaat over Black Friday 2019. Bekijk ook de Black Friday Deals 2021 met bier. -

Black Friday

Black Friday, het moment voor de fanatieke shoppers om spullen te kopen voor een prikkie. Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. In de VS is het namelijk de dag na Thanksgiving. Black Friday wordt eigenlijk een beetje beschouwd als het begin van de kerstaankopen. De winkels zorgen voor leuke en vooral goede aanbiedingen om klanten te trekken. 

Bier deals

Ook de bierdeals kunnen op Black Friday natuurlijk niet ontbreken. Zo kun je bij Beerwulf een Black Friday Mistary pack kopen en zijn alle SUB Bundels in de aanbieding. Ook bij BOL.com kun je bier kopen met mooie kortingen, zoals de bier adventskalender Beery Christmas van HOPT of een mooi Karmeliet Bierpakket inclusief origineel bierglas.

Ook de supermarkten blijven niet achter, bij Dekamarkt zijn op Black Friday de kratten Amstel bijvoorbeeld maar €7,99. Bij Hoogvliet is ook een leuke deal. Daar kun je heel het weekend een Heineken krat halen voor maar €8,99. Dit Black Friday weekend is je kratje Heineken nóg goedkoper bij Poiesz. Vanaf zaterdag haal je daar namelijk twee kratten Heineken voor de prijs van één.

Lees ook

Heineken Tweede Gratis

Albert Heijn heeft ook een aantal Black Friday Deals, maar of daar ook nog extra bieren in de aanbieding komen is nog niet bekend. Benieuwd wat de actuele aanbiedingen zijn bij winkels in jouw buurt? Bezoek de pagina met alle bieraanbiedingen

Bierproducten voor een mooie prijs

Ook zijn er veel leuke bierproducten in de aanbieding. Ben je bijvoorbeeld een grote liefhebbere van getapt bier? Tijdens deze Black Friday kun je de SUB Thuistap samen met een aantal fusten voor een hele mooie prijs op de kop tikken. Een thuistap met 4 Heineken torps kost je nu bijvoorbeeld slechts €99,-.

Zo kun je tijdens deze Black Friday bij Bierista twee keer de Bierista Bieropleiding bestellen voor de prijs van één! Vergroot je bierkennis en haal je officiële Bierdiploma. Glas Bourbon  Meer dan 2000 bierliefhebbers hebben de bieropleiding al gevolgd. De Bierista Bieropleiding is met de grootste zorg samengesteld. Diverse bierexperts, docenten, horecatrainers en brouwers hebben mee ontwikkeld aan deze populaire biercursus. 

Goose Island Bourbon County Stout 2019

Tot slot lanceert lanceert Goose Island hun Bourbon County Stout 2019 in Nederland op Black Friday. Vanaf 09.00 uur is het bier in beperkte oplage exclusief te koop bij de Bierkoning aan de Paleisstraat 125 in Amsterdam. Het bier staat bekend als één van de meest gewilde bieren ter wereld. De editie van 2018 was in enkele minuten uitverkocht bij de Bierkoning in Amsterdam.