Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De 5 beste Black Friday 2021 deals met bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De 5 beste Black Friday 2021 deals met bier

23 november 2021 door Redactie Biernet

Black Friday staat voor de deur en dat betekent ook voor de bierliefhebber een kans om lekker bier te scoren voor een fijn prijsje. Bekijk de leukste bier deals die verschillende winkels en webshops dit jaar aanbieden.

Bier en Black Friday 2021
Bierpakket onder de kerstboom
Uiltje Black Friday Deal

Black Friday voor bierliefhebbers

Black Friday, het moment voor de fanatieke shoppers om spullen te kopen met een mooie korting. Deze dag komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. In de VS is het namelijk de dag na Thanksgiving. Black Friday wordt beschouwd als het begin van de kerstaankopen. De winkels zorgen voor leuke en vooral goede aanbiedingen om klanten te trekken. 

Ook voor ons bierliefhebbers zijn er genoeg leuke deals te vinden en in dit blog zetten we vijf mooie kansen voor je op een rij.

1. Acties bij Beerwulf

De online bierwinkel Beerwulf heeft dit jaar verschillende bieren en producten in de aanbieding tijdens deze Black Friday week. Zo kun je een adventskalender, verschillende bierpakketten, vaten voor thuistaps en glazen & accessoires met korting bestellen. 

Adventskalender

Dit jaar zijn er een heleboel adventskalenders vol bier te koop en in de aanloop naar Black Friday is de variant van Beerwulf in de aanbieding. Met een bieradventskalender kun je met lekker bier toeleven naar kerst. Je opent iedere dag een vakje en daar vindt je een biertje waar je van kunt gaan genieten. De Beerwulf Adventskalender kun je deze week bestellen met 15% korting. In het pakket zitten dit jaar meer exclusieve bieren, bieren die je gegarandeerd niet eerder hebt gedronken. De Beerwulf Adventskalender is deze week te koop voor €53,54. 

Bieradventskalender van Beerwulf

Goedkope Fusten

Ben je in het bezit van een thuistapsysteem en wil je graag wat bier inslaan om te tappen tijdens de feestdagen? Dit is je kans, want verschillende fusten zijn nu in de aanbieding.

Voor The Sub zijn er verschillende biermerken in de aanbieding deze week. Je krijgt tot 25% korting op geselecteerde torps, waaronder die van Heineken, Lagunitas DayTime IPA en Desperados. Je kunt de fusten eenvoudig bestellen en deze worden bij je thuis afgeleverd. 

Ook zijn er verschillende BLADE vaten met korting te koop. Scoor deze week een 8-liter BLADE fust van Lagunitas IPA, Edelweiss of Birra Moretti met korting. 

Bierpakketten

Beerwulf Bierpakket Ook de Beerwulf bierpakketten zijn deze week met een korting te koop. Er is een speciaal Black Friday Mystery Bierpakket samengesteld waar je 20% korting op krijgt. De overige bierpakketten zijn met kortingen tot 15% te koop. Ga je voor een pakket met bieren van Nederlandse brouwers, een pakket met bieren van over de hele wereld of een doos vol IPA bier? Kies een geschikt cadeau voor een medebierliefhebber of jezelf en breidt je biervoorraad uit voor de feestdagen. 

Glazen en accessoires

Tot slot heeft Beerwulf ook glazen en accessoires in de aanbieding, zodat je in stijl kunt gaan tappen en de bieren in fraaie bierglazen kunt serveren. Er zijn bijvoorbeeld barpakketten van Heineken en Birra Moretti te koop, een spoelborstel voor bij de BLADE of een origineel bierglazenpakket inclusief opener. Neem een kijkje bij de verschillende accessoires die Beerwulf in het assortiment heeft.

2. Craft Only bierpakket

Craft Only Black Friday bierpakket Craft Only is een online bierwinkel die uitsluitend ambachtelijke speciaalbieren aanbiedt, 'craft only' dus. Zij bieden een groot assoriment aan bierpakketten aan... Dit zijn ideale cadeaus voor de ervaren bierdrinker. Ze bieden gratis de mogelijkheid om een persoonlijk bericht toe te voegen aan een bestelling en alle bierpakketten worden gratis verzonden. 

Lees ook

Speciaal voor Black Friday heeft deze online speciaalbierwinkel een 'Black Friday Beer Box' op de markt gebracht. In dit exclusieve pakket vind je tien ambachtelijke speciaalbieren voor slechts €19,95. Of je nou een leuk (kerst)cadeautje zoekt of zelf alvast je koelkast wilt aanvullen voor de december feestmaand: met deze Black Friday Box zit je gebakken! Er zit een mix in aan verschillende bieren van ambachtelijke en onafhankelijke bierbrouwerijen in. Ook ideaal voor een bierproeverij bij jou thuis! 

Er zitten tien bieren in dit pakket, maar het is (grotendeels) een verrassing welke bieren er precies inzitten. Er zitten in ieder geval bieren in van Lowlander, 100 Watt en Hooglander Bier.

3. Black Friday bij Hopt

Online bierwinkel Hopt heeft een uitgebreid aanbod van biertaps, bier en verschillende glazen. Tijdens deze editie van Black Friday hebben zij ook weer mooie acties. Bekijk alle SALE bij Hopt tijdens Black Friday 2021

Perfect Draft Thuistaps

Perfect Draft tap met Hertog Jan vaten Hopt verkoopt de Perfect Draft thuistap waar je veel verschillende bieren mee kunt tappen waaronder Hertog Jan, Jupiler en Goose Island IPA. Deze week hebben zij kortingen tot €50,- op bundels waar de Perfect Draft tap in zit. Bekijk alle acties met de Perfect Draft tap.  

Bierpakketten met korting

Hopt heeft ook veel samengestelde bierpakketten waar je iedere bierliefhebber blij mee kunt maken. Ga alvast voor een Kerstbier pakket, kies een pakket met blikken speciaalbier, een pakket vol hoppige bieren of ga voor een cadeau met 12 verschillende bierstijlen. Veel bierpakketten hebben nu minimaal 20 procent korting en er is voor elk wat wils. Bekijk alle bierpakketten van Hopt

Zelf bier brouwen

Tot slot heeft Hopt ook verschillende brouwpakketten in het assortiment. Deze thuisbrouwpakketten zijn deze week in de aanbieding. Heb je altijd al een keer een eigen gebrouwen biertje willen brouwen? Dit is je kans! Er zijn verschillende brouwpakketten te koop voor beginners en gevorderden. Brouw je eigen blond bier, IPA, tripel of witbier en trakteer je vrienden binnenkort op jouw eigen bier! Bekijk alle brouwpakketten van Hopt

4. Bierglazen bij Cookinglife

Leffe Bierglazen in de aanbieding Ben je een groot bierliefhebber, maar mis je nog goede glazen om jouw favoriete bier uit te drinken? Deze week heeft Cookinglife mooie kortingen op verschillende bierglazen. Bekijk meteen het volledige assortiment aan bierglazen bij Cookinglife. Hieronder een kleine selectie van pilsglazen, bokalen en bierglazen van kleinere brouwerijen.

Bestel bijvoorbeeld Heineken Ellipse glazen, Hertog Jan glazen of Amstel vaasjes met korting. Ben je op zoek naar fraaie bokalen om abdijbier in te schenken? Bestel dan bijvoorbeeld een set met 6 bierglazen op voet van Grimbergen voor €24,95 of zes Leffe bierglazen nu voor slechts €12,50. 

Tot slot hebben zij ook glazen van kleinere Nederlandse brouwerijen. Bestel bijvoorbeeld het bierglas van Brouwerij de Leckere uit Utrecht of het glas van Baxbier uit Groningen. Het 

5. Uiltje Black Friday Deal

Uiltje Brewing uit Haarlem heeft ook een mooie actie tijdens deze editie van Black Friday. Zij bieden een fraai bierpakket aan waar 21 verschillende bieren inzitten en 24 bieren in totaal. Je vindt er bieren uit de core range van Uiltje Brewing Company zoals Bird of Prey, maar ook seasonal bieren zoals de Apfelstrudel Doppelbock en daarnaast ook nog blikken uit de Fresh & Fast serie. Deze laatste bieren zijn nog deze maand afgevuld en kun je dus lekker vers gaan drinken. 

Dit bierpakket van het Uiltje is tijdens deze Black Friday week te koop voor 65,-. Bezoek de webshop en bestel het bierpakket direct. 

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen