Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierbrouwerij & Pilshuis Eurobrouwers Schiedam geopend

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierbrouwerij & Pilshuis Eurobrouwers feestelijk geopend

19 april 2024 om 10:28

Eurobrouwers heeft vorige week vrijdag haar officiële opening gevierd. Het is een bierbrouwerij & pilshuis, waar dus ook van het bier kan worden genoten.

Bierbrouwerij & Pilshuis Eurobrouwers feestelijk geopend
Eurobrouwers Logo
Eurobrouwers mannen

Eurobrouwers in Schiedam

Eurobrouwers, Schiedam's enige bierbrouwerij en een van de wildst groeiende brouwerijen uit de regio opende afgelopen vrijdag de tanks van haar eigen brouwerij & pilshuis! Klassiekers zoals Hoppig Blond, Superpils, de Frisse Wind en nog veel meer lekkers worden vanaf heden gewoon in Schiedam gebrouwen in een 600 liter brouwhuis met 6500 liter vergisting capaciteit.

Eurobrouwers officiële opening Vorige week vrijdag werden de lintjes doorgeknipt en vertelde brouwer Coen Wooldrik wat er de komende tijd gebrouwen gaat worden. Coen: “Ik ben ongelofelijk enthousiast over ons eigen brouwhuis. Dit was één van onze ambities toen we Eurobrouwers openden en hebben we nu op geweldige manier kunnen realiseren.”

Officiële opening en nieuwe kaart

De officiële opening van de brouwerij werd gevierd met de opening van het terras en de jeu de boulesbaan. Tevens is er en een nieuwe borrel- en dinerkaart gepresenteerd.

Lees ook

Op de nieuwe kaart vind je o.a een huisgemaakte aubergine schnitzel met kartoffelsalat, Kielbasa pretzel dog met IPA pickled rodekool en fish ‘n chips met remouladesaus en mushy doperwten. Ook is er nieuwe merch en een limited edition houten kratje met 10 blikjes van hun bestseller Hoppig Blond en de nieuwe Czech style pilsner.

Over Eurobrouwers

Eurobrouwers is het kindje van de Double Trouble groep, de ondernemers achter Café Marseille in Rotterdam. Met Café Marseille, Eurobrouwers, Poing Arcade en Bar Alaska brengen zij een ode aan de klassieke horecazaken van weleer met knusse warme ontwerpen, sterke visuele identiteit, goede service en betaalbaarheid. en een sterke focus op community building.

Kristian de Leeuw, een van de ondernemers van Double Trouble groep,  fietste in Corona tijd,  tijdens een van de vele lockdowns door Schiedam toen hij het leegstaande Glasfabriek-complex ontdekte. Hij was op slag verliefd op de rauwe industriële uitstraling. Nu bijna 4 jaar later is Eurobrouwers BV een volwaardig horeca brand met pop up horecalocatie en inmiddels ook met eigen brouwerij. 

Eurobrouwers BV is in korte tijd gerealiseerd met grotendeels eigen middelen en twee aandeelhouders aan boord; Clarissa Slingerland, Rotterdamse onderneemster en eigenaar van o.a. PR Bureau MissPublicity en Nanne Meijerink.

Cookie instellingen