Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierdon van Amstel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierdon van Amstel

20 april 2015 om 16:51

De Bierdon van Amstel is een normale bidon. Alleen ziet deze bidon eruit als een biertje, vandaar de naam Bierdon. Ideaal voor de dorstige wielrenner.

Bierdon
Amstel Radler 0.0%
amstel radler

De Bierdon moet de ultieme Amstel Radler 0.0%-beleving in combinatie met sporten een extra dimensie geven. Het concept en de naamgeving zijn afkomstig van creatieven Michiel Otting en Maarten Reynen. De Bierdon is officieel gepresenteerd tijdens de Amstel Gold Race.  

Lees ook

Bi(er)don

De Bierdon is de ultieme manier om alcoholvrij bier en sport, en dan in het bijzonder de wielersport, met elkaar te verenigen. De bedenkers van het Bierdon-concept hebben zich in het creatieve proces laten inspireren door het unieke Amstel Radler-glas. “De Bierdon herken je direct aan zijn vorm en kleurstelling. In alles de perfecte combinatie tussen een bidon en een alcoholvrij biertje,” aldus Michiel Otting.

Bierdon met Amstel Radler

Afgelopen weekend is de Bierdon uitgedeeld aan alle 15.000 deelnemers van de tourversie van de Amstel Gold Race. Later dit jaar wordt de Bierdon ook als premium cadeau gegeven bij de aankoop van een 6-pack Amstel Radler 0.0%. De productie van de Bierdon wordt verzorgd door BrandPremiums.

Bier, bier en nog eens bier!