Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival lanceert bierpakketten om lokale brouwers te steunen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival lanceert bierpakketten om lokale brouwers te steunen

13 mei 2020 om 09:58

Het bierfestival Hop On Hop Off komt bij jou thuis!! Geniet in het weekend van 12-14 juni van de heerlijke bieren van de deelnemende brouwers en bestel nu het Hop On Hop Off speciaalbier Surprise Pakket.

Hop on hop off bierpakket

Bierpakket om toch festivalweekend te beleven

Je kunt het surprise pakket bestellen tot 24 mei. In de week van 8 juni wordt het surprise pakket bij je thuis bezorgd. We bezorgen in heel Nederland. Zo kun je in het weekend van 12-14 juni thuis de heerlijke speciaalbieren proeven. Dat is niet alleen super lekker maar je ondersteunt daarmee ook de deelnemende brouwers. Bestel het Hop On Hop Off speciaalbier surprise pakket om het bierfestival thuis te beleven én de deelnemende kleine brouwerijen te ondersteunen. 

Lees ook

Het bierfestival in Breda werd in 2020 in eerste instantie verplaatst van april naar juni, maar is uiteindelijk helemaal afgelast ten gevolge van de coronamaatregelen. Het Hop On Hop Off Festival 2021 zal plaatsvinden van 9 t/m 11 april. 

Inhoud speciaalbier surprise pakket

Hop on Hop off speciaalbierpakket Het Speciaalbier Surprise pakket bestaat uit 12 verschillende speciaalbieren (33cl) van 12 verschillende brouwers. In het pakket zitten tevens 2 proefglazen, een unieke Hop On Hop Off bieropener en een toelichting over de bieren.

Het Surprise Pakket kost €33,50 excl. verzendkosten. Elk pakket is uniek dus bestel je bijvoorbeeld 3 pakketten dan ontvang je in totaal 36 verschillende bieren van 36 verschillende brouwers.

Hop On Hop Off online bierquiz!

Op zondag 14 juni organiseren we een online bierquiz! De vragen worden gesteld via een livestream. Aanvang 20:00 uur. De deelname is gratis voor mensen die het Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket besteld hebben. Meer informatie over de bierquiz en de te winnen prijzen, volgt binnenkort. Bestel nu je eigen Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket en geniet thuis!

Cookie instellingen