Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Craft Beer Festival 2017 | Educatie voor kinderen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival voor het goede doel

04 oktober 2017 om 13:30

Een festival met de beste bierbrouwerijen uit Amsterdam, lekkere hapjes, live-muziek en ook nog de kans om bij een loterij prijzen te winnen. Allemaal voor het goede doel!

Craft Beer Festival 2017
Gebrouwen door Vrouwen logo
Oedipus logo

Craft Beer Festival 2017

Op zondag 8 oktober is het zover, Craft Beer Festival 2017 gaat van start! De hele dag kun je genieten van de beste bieren uit Amsterdam met een lekker hapje erbij en luisteren naar live entertainment.

Na het succesvolle Craft Beer Festival 2016 keren ze dit jaar terug, maar niet alleen met bier en gezelligheid. Dit jaar staat in het teken van geld inzamelen voor een goed doel, namelijk School of Life. 

School of life

Hotel Con Corazon

Ongeveer 70 miljoen kinderen over de hele wereld gaan niet elke dag naar school. School of Life is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor de educatie van kinderen.

Deze organisatie vindt dat elke kind recht heeft op goede educatie. Wist je dat met goed onderwijs in ontwikkelingslanden het inkomen van één persoon elk jaar kan groeien met 10 procent? 

School of Life zamelt geld in door oa. evenementen zoals het Craft Beer Festival 2017 te organiseren. Met dat geld investeert School of Life in het concept 'Hotel Con Corazon dat hotels bouwt in derdewereldlanden. Hiermee stimuleren ze niet alleen de economie in lokale gebieden, alle winst van het hotel gaat rechtstreeks naar educatie voor kinderen. 

Bezoek het bierfestival!

Het festival vindt plaats op 8 oktober 2017 in Amsterdam. Dit festival duurt van 15:00 tot 23:00 in het prachtige gebouw 'Het Sieraad' en de entree is €12,50. Kom naar het festival om lekker te genieten terwijl je helpt kinderen de educatie te geven die ze nodig hebben en verdienen!

Craft Beer Festival 2017

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties