Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biergids Oost-Vlaanderen | Ontdek Belgisch bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biergids Oost-Vlaanderen

09 juni 2017 om 14:12

Belgisch bier is erg bekend. Met de lancering van een toeristische biergids zet Toerisme Oost-Vlaanderen de provincie andermaal in de kijker als top-bierbestemming.

Biergids Oost-Vlaanderen

Fietsers en wandelaars worden getrakteerd op zes nieuwe lusvormige routes, actuele informatie over alle Oost-Vlaamse brouwerijen en bierstijlen, en de beste regionale toogtips van zes notoire bier- en cafékenners.

Wie van lekkere bieren houdt en deze ook graag proeft in bijzondere cafés, krijgt met deze gids de beste garantie op een ideale fietstocht cadeau.

Lees ook

Biergids Oost-Vlaanderen

Biergids Oost-Vlaanderen De Biergids Oost-Vlaanderen is een toeristische gids van 110 pagina's, boordevol praktische informatie, met vijf originele fietsroutes langs knooppunten in de vijf Oost-Vlaamse regio's én een wandelroute in Gent.

Alle routes kregen een uitdrukbaar bierkaartje met knooppunten, een leuke gimmick die toeristen op het juiste pad houdt, ook zonder pocket in de hand.

De Biergids werd op 1 juni in het Gentse café De Kantien voorgesteld door Eddy Couckuyt, gedeputeerde en voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen.