Biergids Oost-Vlaanderen

Biergids Oost-Vlaanderen

Belgisch bier is erg bekend. Met de lancering van een toeristische biergids zet Toerisme Oost-Vlaanderen de provincie andermaal in de kijker als top-bierbestemming.

09 juni 2017 om 14:12


Fietsers en wandelaars worden getrakteerd op zes nieuwe lusvormige routes, actuele informatie over alle Oost-Vlaamse brouwerijen en bierstijlen, en de beste regionale toogtips van zes notoire bier- en cafékenners.

Wie van lekkere bieren houdt en deze ook graag proeft in bijzondere cafés, krijgt met deze gids de beste garantie op een ideale fietstocht cadeau.

Biergids Oost-Vlaanderen

Biergids Oost-VlaanderenDe Biergids Oost-Vlaanderen is een toeristische gids van 110 pagina's, boordevol praktische informatie, met vijf originele fietsroutes langs knooppunten in de vijf Oost-Vlaamse regio's én een wandelroute in Gent.

Alle routes kregen een uitdrukbaar bierkaartje met knooppunten, een leuke gimmick die toeristen op het juiste pad houdt, ook zonder pocket in de hand.

De Biergids werd op 1 juni in het Gentse café De Kantien voorgesteld door Eddy Couckuyt, gedeputeerde en voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen. 

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Bart Christiaens (gast) op 07-09-2018 om 16:45:22

Zijn Cafe Boerkenshof in Outer vergeten. Toppertje uit de regio , meer dan 150 bieren. Tegen Ninove boerkenshof.metro.rest

Erik Hofstadt (gast) op 09-06-2017 om 20:06:46

Leuk hoor. Maar waar kan ik die gids krijgen....

Reclame van Amstel Pilsener

Leven aan de Amsterdamse grachten
Amstel commercial uit 1982 aan de Amsterdamse grachten. Nostalgie!

Meer reclames van Amstel Pilsener

Laatste reacties