Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierschap Albert Heijn op de schop?

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierschap Albert Heijn op de schop?

07 maart 2012 om 10:39

Albert Heijn is druk bezig met het veranderen van het bierschap in de supermarkt.

bierschap Volgens de Levensmiddelenkrant.nl gaat de Albert Heijn het bierschap compleet anders inrichten. Op dit moment staan alle kratten bier, alle flesjes bier, fusten bier en blikjes bier op een bepaald gedeelte in de supermarkt. Allemaal in één en dezelfde gang. Albert Heijn zou er nu mee bezig zijn om dit te veranderen, maar hoe en wat is niet bekend: “Uit concurrentieoverwegingen”, licht AH-woordvoerder Jan Christiaan Hellendoorn toe.

Lees ook

Maar volgens ingewijden zal het bierschap als volgt op de schop gaan: Er zal niet meer op de verpakking gesorteerd worden, maar op merk. Als deze verandering wordt doorgevoerd zullen bijvoorbeeld de Amstel kratten, Amstel blikjes, Amstel beertender fusten, Amstel monoflesjes, Amstel Gold flessen, Amstel 0,0% flesjes etc. op één plek staan. Elk biermerk krijgt dan zijn eigen plek in het bierschap. 

Binnen enkele weken zal de eerste Albert Heijn het bierschap veranderd hebben en daarna zullen alle andere AH supermarkten volgen. Wij zijn benieuwd en houden het verder in de gaten!

Cookie instellingen