Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bird Brewery lanceert de Flamingooo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bird Brewery lanceert de Flamingooo

04 september 2020 om 12:10

Bird Brewery lanceert de nieuwe special Flamingooo: een porter met tonen van koffie, chocolade en karamel. Dit bier is speciaal gebrouwen voor World Cleanup Day, een wereldwijde opruimactie op 19 september aanstaande.

Speciaalbier van Bird brewery voor World Cleanup Day
Flamingooo van Bird Brewery fles en glas
Bird Brewery Ralph en Rik

Bier voor World Cleanup Day

World Cleanup Day is een dag waarop iedereen opgeroepen wordt zwerfvuil op te ruimen in haar of zijn omgeving”, vertelt mede-oprichter van Bird Brewery Rik van den Berg. “Om extra aandacht te vragen voor deze dag hebben we dus Flamingooo gebrouwen. Door het gebruik van gebrande mout, cacaonibs en vers gebrande koffie, heeft deze porter een mooie volle, donkere en diepe smaak. En toch maar 5,2% alcohol. Ideaal na een dag zwerfvuil prikken in de buitenlucht!”

Lees ook

Bijdragen aan schone omgeving

Bird Brewery logo Bij Bird Brewery willen we graag bijdragen aan een schonere omgeving”, aldus mede-oprichter Ralph van Bemmel. “En een schonere omgeving begint bij jezelf. Meedoen aan de World Cleanup Day is de uitgelezen kans om onze bijdrage te leveren. Met het team van Bird Brewery gaan we zoveel mogelijk vuil opruimen rond ons proeflokaal House of Bird in het Diemerbos. Hopelijk volgen veel mensen ons voorbeeld. Flamingooo!

Flamingo’s hebben hun mooie kleur te danken aan het voedsel dat ze eten. Het stofje carotenoïde, wat in schaaldieren zit, wordt door hun lever omgezet in een mooi lichtroze pigment.

Cookie instellingen