Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bird Brewery lanceert Oak Aged de Aprés Kievit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bird Brewery lanceert Oak Aged de Aprés Kievit

20 november 2020 om 16:36

De Apres Kievit Oak Aged Jägermeister is een donkere kruidige winterbier (9,2%) die perfect is voor de koude winterdagen. Door Oak Aging is er een flinke dosis kruidigheid en warmte van Jägermeister bijgekomen, wat het bier extra bijzonder maakt.

Apres Kievit Oak Aged speciaalbier van Bird brewery
Bird brewery logo
Bird Brewery Ralph en Rik

Bird Winterbier

Bird Brewery komt met een speciale versie van hun winterbier, 'Apres Kievit Oak Aged Jägermeister', het winterbier zoals we deze kennen maar dan met de kruidige tonen van Jägermeister. Donkerbier perfect voor de koude winterdagen. Dus zet je favoriete muts op, knal de Aprés Ski hits uit de speakers en creër vanuit je eigen huis toch het idee dat je op de piste staat!

Hét Aprés Ski gevoel

Bird Brewery Jägermeister winterbier donkerbier Kievit “Een Aprés Ski hut betreden met zware skischoenen en koude vingers zit er deze winter helaas niet in” vertelt Ralph ons, de mede-oprichter van Bird Brewery. “Door een op eikenhout gerijpt winterbier te presenteren, met de warme, kruidige tonen van Jägermeister, willen wij jullie thuis toch nog dat Aprés Ski gevoel bieden!”

“Jägermeister is een typisch drankje dat wordt gedronken na een lange dag op de latten of een snowboard, het warmt lekker op” vindt Rik van Bird Brewery. “Zo kwamen we op het idee om Jägermeister bij ons brouwproces te betrekken, we zijn erg blij met het resultaat!”

Lees ook

De Kievit

De Kievit heeft een bijzondere kuif, zeer brede vleugels en een zwart-wit verenpak. Het is een acrobatische vogel met een met een onmiskenbaar kermisgeluid, het zwart witte figuur zou zeker niet misstaan op elke willekeurige Aprés Ski Party. Een pure gangmaker!

Bird Brewery

Bird Brewery maakt de afgelopen jaren impact met hun prijswinnende bieren en door hun omgang met de natuur. De brouwerij plantte dankzij samenwerkingen ruim 60.000 bomen en doneerde 1,2 miljoen liter drinkwater.