Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brabants Beste Biertje: Traais Tripeltje

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brabants Beste Biertje: Traais Tripeltje

21 juni 2016 om 13:42

De verkiezing 'Beste Bier van Brabant' georganiseerd door Radio 8FM is gewonnen door Traais Tripeltje van brouwerij Puzzelaer VOF. Een grote verrassing, ook voor de brouwers.

Puzzelaer bier
Traais Tripeltje logo
Puzzelaer bier header

Traais Tripeltje flesDe brouwers waren niet eens bekend met de verkiezing 'Brabants Beste Biertje', geeft René Schokker van Puzzelaer aan:

"We werden vrijdagochtend gebeld door Radio 8FM met de mededeling dat we hoog stonden in de peiling voor 'Beste Bier van Brabant' en of we 's middags bereikbaar wilden zijn. Ik was natuurlijk blij verrast. Het is een grote eer dat de consument zelf jouw biertje überhaupt opgeeft als "beste bier uit Brabant", want concurrerende bieren zijn er genoeg."

"Dat we uiteindelijk ook nog winnaar zijn geworden is fantastisch! Wij brouwen met veel passie en plezier, en dat proef je terug in onze bieren."

Traais Tripeltje

De recensies van inzenders waren lovend over het Traais Tripeltje, bijvoorbeeld: "het bourgondische Brabant, de smaak van gezelligheid en feest in één fles".

Lees ook

De Traais Tripel is een frisse tripel die qua smaak redelijk complex is maar toch verrassend makkelijk drinkt. Er is gebruik gemaakt van een mix van verschillende moutsoorten, waaronder karamelmout. Dit geeft het biertje een heerlijk karamelaroma welke goed combineert met het tintje citrus dat er in zit.

Bezoek de website van Puzzelaer voor meer informatie.