Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brand introduceert twee nieuwe herfstbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brand introduceert twee nieuwe herfstbieren

24 september 2018 om 11:45

Brand heeft twee nieuwe herfstbieren gelanceerd. Brand Premier Bock 2018 is een eenmalige uitgave. Ook Brand Herfstbier werd dit jaar gelanceerd en dit bier is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. 

Brand Premier Bock 2018
Brand Premier Bock
Brand Premier Bock 2018

Brand Premier Bock 2018

Brand Premier Bock editie 2018 is een eenmalige Dubbel Bock uitgave van Brand. De basis wordt gevormd door Brand Dubbelbock, met de toevoeging van bourbon tonen als natuurlijk aroma. Dit geeft het bier haar unieke smaak.

De Premier Bock editie 2018 laat zich kenmerken door zachte bourbon tonen en de warme zoete smaak van donker rijp fruit, dit komt samen met de voor Brand Dubbel Bock kenmerkende smaak van speciaal gebrande mout. Premier Bock is een diep roodkoperkleurige Dubbel Bock.

Bier- spijs combinatie

De zeer uitgesproken volle smaak is heerlijk bij de borrel. Neem daarbij een ‘herfstborrelplank’ gevuld met rijpe uitgesproken kazen, vijgenbrood, dadels, druiven, augurk en ambachtelijke worst. Daarnaast leent het zich goed voor bij het hoofdgerecht. Dit kan een rijke wildschotel, een rode biefstuk of een goed gemarineerde kip zijn.

Lees ook

Verkrijgbaarheid

Brand Premier Bock is speciaal gebrouwen om samen te kunnen genieten met anderen van de kenmerkende gure en donkere dagen. Daarom is het alleen te krijgen in een 75cl fles. De Brand Premier Bock editie 2018 is bij een aantal Brand Proeflokalen te krijgen en bij Albert Heijn.

Brand Herfstbier

Brand Herfstbier logoNaast de bijzondere Premium Bock van Brand heeft de brouwerij uit Wijlre nog een herfstbier uitgebracht, namelijk Brand Herfstbier. Brand Herfstbier heeft een aangenaam kruidige smaak en een rijk aroma van gebrande moutsoorten. De zachte smaak en het lagere alcoholpercentage zorgen ervoor dat dit bier goed doordrinkbaar is. Dit speciaalbier is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo.

Veel smaken

Brand staat bekend om haar vele smaken en soorten. De Brand Dubbelbock maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van het assortiment. De Premier Bock editie 2018 is een verrijking van het palet Herfstbieren en past mooi naast het nieuwe Brand Herfstbier en de huidige Brand Dubbel Bock. Speciaal voor bierliefhebber en fijnproevers die willen blijven proeven en nieuwe smaken willen ontdekken.