Brand Lentebock proef de lente

Brand organiseert ‘De eerste slok van de lente 2018’

Brouwerij Brand nodigt de echte lentebok liefhebbers uit om het voorjaar te vieren met heerlijke Brand bieren. Alle ruim 300 Brand proeflokalen doen mee om de lente feestelijk in te luiden.

12 maart 2018 om 14:30


De eerste slok van de lente met Brand

De dagen worden langer, het zonlicht wordt sterker en de terrassen komen weer naar buiten. Dat betekent maar één ding: het voorjaar is in aantocht! En wat is er nou lekkerder om het voorjaar mee in te luiden dan een frisse Brand Lentebock.
 
Brand brouwerij wil de lente genieters dan ook graag uitnodigen om dat op de Brand manier te vieren tijdens: “De eerste slok van de Lente 2018”. Alle ruim 300 Brand Proeflokalen doen mee om de lente feestelijk in te luiden. De aftrap vindt plaats op vrijdag 16 maart. Vanaf dan kun je de smaak van de lente komen proeven. Er is Brand Lentebock, Brand Weizen en Brand Session IPA verkrijgbaar.
 
Mocht je niet aanwezig kunnen zijn? Niet getreurd. De bieren zijn het gehele (voor)jaar verkrijgbaar. Kijk hier om een Brand Proeflokaal te vinden bij jou in de buurt!

Brand Lentebock sixpack

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Pechprins krijgt Bavaria rolstoel
Prins Leroy de Eerste uit Mierlo brak zijn enkel vlak voor carnaval en kan daardoor niet hossen en ook geen alcohol drinken. Bavaria verlichtte de pijn een beetje door hem een rolstoel te geven.

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener

Laatste reacties