Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brew Bus Amsterdam | Brouwerijen Tour met bier en gids

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brew Bus Amsterdam organiseert weer tours

03 juni 2022 om 10:18

In Amsterdam is een nieuw initiatief gestart waarbij verschillende Amsterdamse brouwerijen worden bezocht. Stap in de Brew Bus, ontmoet de brouwers en geniet van de bieren van drie plaatselijke microbrouwerijen.

Blije mensen bij Brew Bus Amsterdam
Mannen aan tafel die proosten met bier
Lager tanks in een Amsterdamse brouwerij

Wat is Brew Bus Amsterdam?

De Brew Bus Amsterdam verzorgt brouwerijen tours in Amsterdam. Tijdens deze tour wordt je langs drie Amsterdamse bierbrouwerijen gebracht. Er wordt tijdens de tour bij elke stop een bierproeverij gehouden en er wordt bij aankomst een korte introductie gegeven over de brouwerij waar je bent. Het is een leuke tour voor bierliefhebbers, maar ook als je helemaal geen verstand hebt van speciaalbieren ben je van harte welkom op de tour. Zo ontdek je leuke stukken van Amsterdam en leer je wellicht van bier te houden. 

Uitstel door pandemie

In 2020 is Brew Bus Amsterdam met vol enthousiasme begonnen met het geven van tours. Ze waren pas net op gang toen de coronapandemie de wereld in zijn greep kreeg. Walther van Brew Bus Amsterdam met enige ironie: "Een betere timing was niet te bedenken."

Mensen in de BrewBus Door de valse start die Corona hen bracht hebben zij 2 jaar hun enthousiasme moeten opsparen totdat ze eindelijk weer van start konden gaan. En het is nu zover dat de Coronacrisis (hopelijk) verleden tijd is en dus kan Brew Bus weer rijden. 

Lees ook

Brouwerijen Tour?

De Brew Bus vertrekt elke zaterdag om 14:00 vanaf het Overhoeksplein in Amsterdam Noord. Onder begeleiding van een enthousiaste biergids rijd je tijdens de drie uur durende tour naar drie verschillende brouwerijen in Amsterdam. Onderweg naar de verschillende brouwerijen vertelt de biergids van alles over bier en het brouwproces.

Bij aankomst van de brouwerij wordt er een korte introductie gegeven waarna je al snel begint met een bierproeverij waarbij een enthousiaste biergids je ondertussen van alles over bier, de brouwerij en Amsterdam vertelt. Ook is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen in de brouwerij zelf. 

Brouwerijen Tour Tickets Kopen

Lijkt het je leuk om mee te gaan aan boord van Brew Bus Amsterdam. Er zijn twee mogelijkheden, de reguliere tour of de privé tour. De privé tour is leuk met een vrienden- of vriendinnengroep, of als teamuitje met collega's. 

Bestel je tickets op de website van Brew Bus!

Cookie instellingen