Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij De Eeuwige Jeugd opent Levenslang Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij De Eeuwige Jeugd opent Levenslang Amsterdam

04 november 2022 om 11:07

Brouwerij De Eeuwige Jeugd opent brouwclub Levenslang Amsterdam in de voormalige Bijlmerbajes. Het is de tweede horeca locatie van de Amsterdamse brouwer.

Eeuwige Jeugd in de Bijlmerbajes
Brouwerij De Eeuwige Jeugd
Eeuwige Jeugd bieren

Brouwclub Levenslang Amsterdam

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november 2022 opent brouwclub Levenslang Amsterdam voor het eerst haar deuren in het voormalige ketelhuis van de Bijlmerbajes.

Brouwerij de Eeuwige Jeugd, dat al mede-uitbater van Café de Jeugd is opent hiermee haar tweede locatie. Het centrale thema is het creëren van een clubhuis, een mengformule van een brouwerij, nachtclub en restaurant. De locatie bevindt zich in het voormalige ketelhuis waarmee er bewust een belangrijk deel van de Bajes wordt behouden. De vergunning voor de horecalocatie is voor minimaal vijf jaar afgegeven. Middenin een stadsdeel waar veel nieuwe woningen en nieuwe leefomgeving wordt gecreëerd is Levenslang de eerste brouwerij en horecagelegenheid. 

Toen wij als bierbrouwers voor het eerst in dit ketelhuis rondliepen hadden we gelijk het gevoel dat alles op zijn plek viel, het rauwe randje in combinatie met de unieke omgeving van het Bajeskwartier.” – aldus mede-eigenaar Jules Oostendorp van De Eeuwige Jeugd.

Bijlmerbajes binnen

Lees ook

Mini Foodhall

De keuken zal als een soort mini foodhall fungeren met diverse soorten street food concepten op de kaart. De invulling van deze concepten zal gedaan worden door de gerenommeerde pop-up uitbater Justin Brown, bekend van o.a. Bao Buns Amsterdam en The Chippy.

Thomas Oostdijk, ook eigenaar en mede-initiatiefnemer: “De beschikbare vierkante meters geven ons veel mogelijkheden om de brouwerij verder te professionaliseren. Deze ruimte geeft ons de kans om beide passies in één ruimte samen te brengen. We zijn dan ook heel enthousiast om hier de komende 5 jaar iets moois neer te zetten. “ 

Opening

Levenslang Amsterdam zal de komende maanden elke donderdag, vrijdag en zaterdag om 17.00 uur haar deuren openen. Hierbij wordt op zaterdagnacht vaak samengewerkt met organiserende partners. Vanaf het voorjaar is het de bedoeling dat er een lunchkaart is en de overige dagen van de week ook een invulling krijgen. 

Benieuwd naar Levenslang Amsterdam? Op 18 en 19 november is het grote openingsfeest met verschillende acts geheel in het thema, waar geen uur hetzelfde is. 

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: Gesloten 
Wo: Gesloten
Do: 17:00-03:00 uur
Vr: 17:00-03:00 uur
Za: 17:00-03:00 uur
Zo: Gesloten

Cookie instellingen