Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Frontaal | aandelen in bier | Breda

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Frontaal geeft aandelen uit

27 augustus 2018 om 14:33

Brouwerij Frontaal uit Breda geeft deze week aandelen uit in de brouwerij. Ben je een liefhebber van de speciaalbieren van Frontaal? Investeer dan in de verdere groei van deze bierbrouwerij.

Frontaal bier
Brouwerij Frontaal
Brouwerij Frontaal header

Frontaal Bier

In de afgelopen jaren is Brouwerij Frontaal uit zijn zeecontainers gegroeid! Daarom verhuizen ze naar het hart van de oude snoepfabriek De Faam in Breda. Hier gaan zij een dijk van een brouwerij bouwen met proeflokaal.

Investeren in de brouwerij

Proosten met FrontaalDe brouwers uit Breda geven jou nu de kans om samen met hen de brouwerij uit te breiden. Ze geven certificaten op aandelen uit.

Lees ook

Met een aandeel in handen word je mede-eigenaar van één van de hardstgroeiende en meest innovatieve brouwerijen van Nederland. Koop een aandeel en brouw mee aan de toekomst van Frontaal! Ga naar www.crowdaboutnow.nl/frontaal voor meer informatie of om te investeren.

Brouwerij Frontaal

Onze bieren vinden inmiddels hun weg naar meer dan 200 horecazaken, 50 slijterijen en 14 Albert Heijnfilialen. We exporteren naar meer dan 14 verschillende landen. Verder zijn we te vinden op (internationale) festivals en in bierspeciaalzaken. Wil je meer leren over Brouwerij Frontaal? Download de prospectus in PDF.