Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Hoop wint drie prijzen | Frankfurt Int. Trophy

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Hoop wint drie prijzen bij Frankfurt International Trophy

22 april 2021 om 10:15

Brouwerij Hoop is met drie speciaalbieren in de prijzen gevallen tijdens de Frankfurt International Trophy. De bieren Bleke Nelis, Rumbock en Hula Hula wonnen een award. Met die onderscheidingen op zak kijkt de brouwerij uit naar de heropening van de horeca.

Hoop Bier prijzen Frankfurt
Hoop Bleke Nelis uitgeschonken
Hoop bier

Goud in de Zaanstreek

Hoop bieren in de prijzen tijdens de Frankfurt International Trophy De Zaanse Brouwerij HOOP heeft drie keer prijs bij de Frankfurt International Trophy, met als grootste klapper dat hun Rumbock werd beoordeeld als het beste Nederlandse bier. De bieren Bleke Nelis en Rumbock wonnen allebei de Grand Gold Award en de alcoholarme IPA Hula Hula won Gold.

Opening terrassen

Vanaf woensdag 28 april kan je van 12:00 tot 18:00 op het terras bij de brouwerij volop genieten van een goed gevuld glas HOOP, lunch, borrel en goed gezelschap. Vooraf reserveren mag wel, moet niet (de regels vanuit de overheid gelden: max. 50 personen op een terras, max. één huishouden of 2 personen aan een tafel).

Lees ook

Balletjes van Oranje Fietstour

Koningsdag kun je dit jaar vieren met een 'Balletjes van Oranje' tour! Op deze fietsroute van 25 kilometer kom je langs 5 horecabedrijven waar je bij de 'to go' en gratis 'balletje van oranje' krijgt. Dit is vijf keer iets anders, dus laat je verrassen! Je kunt zelf je start- en eindpunt bepalen. De route hebben is al helemaal voor je uitgestippeld in Strava: http://www.strava.com/routes/2805101422517757160

Meedoen is eenvoudig: meld je bij een deelnemende horecazaak naar keuze, daar krijg je de route uitgereikt en dan kun je op pad! Onderweg krijg je bij de bestelling van een drankje een “Balletje van Oranje” aangeboden.