Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Maximus lanceert serie bieren | Circus Maximus

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Maximus lanceert serie bieren onder de naam Circus Maximus

30 juli 2020 om 09:46

Maximus Brouwerij lanceert ‘Circus Maximus’ met bijzondere bieren over bijzondere mensen op blik. Het eerste bier heet Psycho Cyclops, een New England Hopfenweizen.

Psycho Cyclops New England Hopfenweizen van Brouwerij Maximus
Maximus Brouwerij logo
Brouwerij Maximus

Circus Maximus speciaalbieren

Maximus Brouwerij, een gepassioneerde brouwerij uit Utrecht, presenteert vandaag “Circus Maximus”, een serie bijzondere bieren, waarbij bestaande bierstijlen extra magie in smaak, uitstraling en artwork meekrijgen.

Lees ook

Het eerste bier in de serie is Psycho Cyclops - New England Hopfenweizen (6.5%). Dit bier biedt een ‘gekmakende’ kruising van bierstijlen, waarbij de tropisch hoppige fruitigheid van een New England I.P.A. wordt gecombineerd met het romige, bananige en kruidige van een Duitse Hefeweizen. De Circus Maximus bieren zijn op blik (33cl) in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en in haar eigen proeflokaal op fust. In de komende maanden zullen nieuwe circusartiesten de piste betreden. 

Ode aan het leven

Psycho Cyclops NE Hopfenweizen blikje Ewald Visser, directeur van Maximus: “De Circus Maximus serie is geïnspireerd op onze missie om mensen samen te brengen en ze te laten genieten van aparte dingen. Hierbij moet iedereen vrij zijn om zijn of haar gekke en intrigerende kanten te tonen. Iedereen heeft wel iets bijzonders en wil wel eens iemand anders zijn om 24.00 uur ’s nachts… Voor mij is het een metafoor en een ode aan het leven.

De serie biedt Maximus nog meer mogelijkheden om onze verhalen te vertellen en onze bieren te laten ontdekken. Kwaliteit staat, net als bij onze vaste bieren altijd voorop, maar qua creativiteit gaan we hier een stapje verder met altijd verrassende smaakbelevingen en een bijpassende artistieke stijl van onze vaste designer Ed van Oosterhout (Leffe Goldstein). Deze past bij onze bestaande stijl, maar is uitgesprokener en met nog meer kleur op de wangen.” 

Cookie instellingen