Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Omer Vander Ghinste steekt helpende hand uit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Omer Vander Ghinste steekt helpende hand uit

30 maart 2020 om 11:54

Bierbrouwerij Omer Vander Ghinste neemt maatregelen rond het coronavirus. De maatregelen worden genomen om hun horeca-uitbaters te ondersteunen in deze moeilijke periode. 

OMER Traditional Blond
Omer vander Ghinste
OMER. Traditional Blond bier

Grootste crisis uit haar geschiedenis 

Door de grote impact van het Coronavirus zijn het, zeker voor de horeca-ondernemers, moeilijke en onzekere tijden. Ook voor brouwerij Omer Vander Ghinste is dit een van de grootse crisissen uit haar geschiedenis. De bierbrouwerij wil samen met hun klanten de krachten bundelen om deze moeilijke periode door te komen. Brouwerij, brasserie, omer vander ghinste, 1892

Maatregelen door brouwerij

De brouwerij neemt enkele maatregelen om hun horeca-uitbaters te ondersteunen. Zo worden de huurgelden van de maand april kwijtgescholden aan zelfstandige horeca-ondernemers die een pand huren van Omer Vander Ghinste. Ook in België moet de horeca gesloten blijven door een beslissing van de overheid. Bij de heropstart worden alle leidingen van de tapinstallaties gratis gereinigd om zo de kwaliteit van het bier te waarborgen.

En naast kwaliteitsbier wordt ook vers bier hoog in het vaandel gedragen bij brouwerij Omer Vander Ghinste. Daarom worden alle bieren van brouwerij Omer Vander Ghinste waarvan de houdbaarheidsdatum door de sluiting overschreden is, gratis vervangen. Daarnaast bekijkt de brouwerij graag samen met hun horecaklanten welke acties ze kunnen ondernemen om hen te begeleiden bij een vlotte heropstart.

Lees ook

Houd je aan de maatregelen 

Ondertussen roept de brouwerij Omer Vander Ghinste iedereen op om zich aan de maatregelen van onze overheid te houden.'Hoe eerder deze situatie onder controle is, hoe vlugger we samen terug kunnen genieten van een heerlijk glas bier!' aldus de brouwerij. 

Klap verzachten

Niet alleen Brouwerij Omer Vander Ghinste is bezig met het verzachten van de klap toegebracht door het coronavirus. Horeca-ondernemers worden hard geraakt en daarom is er in Nederland een landelijk iniatief gelanceerd genaamd 'Help de horeca'. En ondanks dat rondleidingen en proevereijen niet door kunnen gaan zorgen verschillende Nederlandse brouwerijen ervoor dat het virtueel wel mogelijk blijft, zoals bijvoorbeeld door Vandestreek of Grutte Pier is gedaan.  #Helpdehoreca

Cookie instellingen