Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Pronck lanceert survivalpakket inclusief wc-rol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Pronck lanceert survivalpakket inclusief wc-rol

17 maart 2020 om 11:30

Brouwerij Pronck heeft een survivalpakket samengesteld om de dagen ondanks het coronavirus goed door te komen. Je kunt kunt de kroeg niet meer in, maar met dit pakket wel genieten van speciaalbier van Brouwerij Pronck.

Pronck Survivalpakket mét wc-rol
Pronck Survivalpakket met twaalf bieren, glazen, snacks en wc-rol
Pronck bierpakket

Wegvallen inkomsten 

Brouwerij Pronck ziet zo'n 95% van zijn inkomsten wegvallen met het sluiten van de horeca en het niet meer kunnen aanbieden van rondleidingen in de brouwerij. Pronck Survival bierpakket met wc-rol Benjamin Wegman over het sluiten van de horeca: "Er gaan stemmen op of dit nou wel echt nodig is, maar ik vind het een begrijpelijke en goede stap. In mijn optiek is de gezondheid het allerbelangrijkst. We moeten hier met zijn allen doorheen en als mensen ziek worden, zullen ze sowieso niet kunnen genieten van een lekker biertje."

Lees ook

Survival bierpakket mét wc-rol

De brouwerij heeft een uitgebreid pakket samengesteld om thuis te kunnen blijven genieten. Het pakket bevat twaalf Leidse Pronck speciaalbieren, een stuk Leidse kaas, een notenmix, twee originele Pronck bierglazen én een ‘zeer exclusieve wc-rol’. Wegman over het pakket: "Het is niet zomaar een gimmick die inspeelt op de huidige stand van onze maatschappij. Het is een leuk en uitgebreid pakket, waarmee we mensen die binnen blijven echt voorzien van wat leuks en vooral van wat lekkers."

Het pakket is te bestellen via orders@brouwerijpronck.nl, via een privébericht op instagram of Facebook of via 06-22443814 en het kost €39,50.