Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Scheveningen maakt bier met het Carlton Hotel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Scheveningen maakt bier met het Carlton Hotel

26 juni 2018 om 13:10

Brouwerij Scheveningen gaat samen met hetHaagse Carlton Ambassador Hotel een bier brouwen voor het hotel. Het bier voor het hotel in Den Haag wordt een blond bier: Sophia Blond.

Brouwerij Scheveningen maakt bier met het Carlton Hotel
Brouwerij Scheveningen
Brouwerij Scheveningen

Sophia Blond

De Sophia Blond is een licht bitter blond bier met 5% alcohol en wordt gebrouwen voor het Sophia Restaurant van het Carlton Ambassador Hotel. Het bier bevat onder andere koriander en citroengras.

Samenwerking Brouwerij Scheveningen

Sophia Blond Het bier is verzonnen door de directie van het Carlton Ambassador Hotel en de eigenaar van Brouwerij Scheveningen, Tony Lutz. Omdat het hotel wil dat iedereen zich thuisvoelt in het hotel zochten ze samen met Lutz naar een combinatie die mannen en vrouwen, ervaren en onervaren drinkers lekker vinden. 

Het bier is een van de manieren waarop het Haagse hotel wil veranderen. Nog niet lang geleden werd de naam van het restaurant veranderd van Restaurant Henricus tot Restaurant Sophia. De lancering van Sophia Blond moet zorgen dat ook andere doelgroepen zich thuis gaan voelen in restaurant Sophia.

Lees ook

Verkrijgbaar

Het eerste vat van Sophia Blond werd 28 aangeslagen in het Haagse Hotel. Het speciaalbier is perfect voor een zonnige dag en kost je €4,50.

Cookie instellingen