Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brussels Beer Challange 2014: Inschrijving open

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brussels Beer Challange 2014: Inschrijving open

06 juli 2014 om 14:14

De inschrijvingen voor de Brussels Beer Challenge 2014 zijn open! 

De Brussels Beer Challenge is aan zijn 3de editie toe. Dit jaar in Leuven.

brussels beer challenge
St. Feuillien Car d'Or
St. Feuillien Car d'Or

De Brussels Beer Challenge is dit jaar aan zijn 3de editie toe. Na Brussel (in 2012) en Luik (in 2013) vindt dit internationale evenement in 2014 plaats in Leuven, de bierstad bij uitstek!

Leuven is een prachtige historische stad met een rijk cultureel leven, ontelbare monumenten, uitstekende hotel- en congresfaciliteiten en gezegend met een edele en eeuwenoude brouwtraditie. Daarom is Leuven de ideale gaststad voor de derde editie van de Brussels Beer Challenge.

Brussels Beer Challenge

Bierglas brussels beerchallenge Twee dagen lang proeft een panel van 60 internationaal gereputeerde bierkenners 750 bieren uit alle hoeken van de wereld. De deelnemende bieren worden onderverdeeld in categorieën, gebaseerd op origine, typiciteit en stijl en vervolgens gewikt en gewogen. Op het einde van de twee degustatiedagen worden de beste bieren in elke categorie beloond met een gouden, zilveren of bronzen award.

Lees ook

Deze professionele bierwedstrijd is een unieke opportuniteit voor alle bierproducenten om zich te meten met de allerbeste internationale en Belgische brouwers.

De gemengde aanwezigheid van zowel Belgische experts als internationale specialisten, zorgt ervoor dat de bieren die bekroond worden op de Brussels Beer Challenge kunnen rekenen op een grote mediabelangstelling en internationale erkenning.

Inschrijven voor de Brussels Beer Challenge

De Brussels Beer Challenge vindt plaats van 30 oktober tot en met 2 november 2014. Vanaf 23 juni 2014 is het mogelijk je in te schrijven. Tot en met 17 oktober kun je je bieren opsturen naar de jury en als het een beetje meezit kun je op zondag 2 november je beker ophalen.

Meer info vind je op de site van Brussels Beer Challenge.