Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Budelse Brouwerij introduceert Budels White Gose

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Budels introduceert Budels White Gose

19 april 2019 om 09:05

De Budelse Brouwerij introduceert een nieuw craftbier: Budels White Gose. “Een toegankelijk en verfrissend bier! Puur genieten onder de zon!”, aldus meesterbrouwer Gerard Arts.

Budels White Gose
Budels White Gose
Budels White Gose

Lees ook

Zomerbier

Budels White Gose is hét zomerbier van 2019. Dit biologische tarwebier is, dankzij haar speciale vergisting, licht zuur van smaak en heeft accenten van citrus en koriander. Een heerlijk fris bier, mooi licht van kleur en een alcoholpercentage van 4,5%.

Budelse Brouwerij

Budels White Gose logo De Budelse brouwerij is sinds 1870 verankerd in het hart van het Brabantse Budel. Als familiebrouwerij met een lange brouwhistorie presenteert Budels, naast het smaakvolle Budels Pilsener, een waaier aan bijzondere bieren, variërend van seizoensbieren en speciaalbieren tot biologisch en alcoholvrije bieren. 

Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater uit eigen bron. Ieder bier heeft haar eigen receptuur, gebrouwen volgens de inzichten en het pure vakmanschap van onze meesterbrouwer Gerard Arts. 

Cookie instellingen