Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Butcher's Tears brouwerij heeft eigen bar in Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Butcher's Tears brouwerij heeft eigen bar in Amsterdam

19 november 2019 om 10:10

De Amsterdamse brouwerij Butcher's Tears heeft op 1 november een eigen bar geopend in Amsterdam. Naast het proeflokaal bij de brouwerij is de bar hun tweede horeca-gelegenheid.

Butchers Tears
Butchers tears header image
Butchers tears logo

Tears Beerhall

De naam van de bar is: Tears Beerhall. Je kunt er genieten van al het lekkers wat de brouwerij te bieden heeft, zoals friet, jukebox boogie en natuurlijk de bieren van Butcher's Tears zoals de Sucker Amber Ale, Monster Soup en de Smoke Mirrors. 

In de productiebrouwerij is al een proeflokaal en met deze bar komt er dus een volgend etablissement bij voor het biermerk. De bar is van dinsdag tot en met donderdag van 3 uur 's middags tot 11 uur 's avonds geopend en van vrijdag tot en met zaterdag is de bar van 3 uur 's middags tot 1 uur 's nachts geopend.

Lees ook

Butcher's tears

Butcher's Tears brewery is gevestigd in de hoofdstad van Nederland. Met een proeflokaal zijn zij actief in Amsterdam Zuid op de Karperweg. De brouwerij haar eerste bier is gebrouwen met behulp van de brouwfaciliteiten van Brouwerij Gulden Spoor uit het Belgische Gullegem. 

Sinds 2012 zijn de twee Zweedse oprichters van de brouwerij begonnen omdat zij niet tevreden waren over de kwaliteit van de Zweedse bieren. Aangezien zij allebei in Amsterdam woonden was het een logische stap om in Amsterdam hun brouwerij te beginnen met proeflokaal. 

Cookie instellingen