Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Café de Troubadour steunt Stichting ALS | Koningsdag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Café de Troubadour steunt Stichting ALS

25 april 2019 om 16:41

Café de Troubadour organiseert een bierevenement genaamd Taste like a King. Een bierevenement waarvan de hele opbrengst naar Stichting ALS Nederland gaat.

Taste like a King
Brouwerij Frontaal header
van de Streek bier logo

Taste like a King

Op zaterdag 27 april 2019 tijdens Koningsdag organiseert Café de Troubadour het Taste like a King bierfestival. Een bierfestival in Tilburg waar je verschillende soorten speciaalbieren kan proeven van 6 brouwerijen. Je kan het evenement gratis bezoeken van 14:00 to 20:00. Je haalt een glas en betaalt daar borg voor en koopt muntjes. Dat is het. Er wordt ook zelfs craft pils verkocht, voor mensen die niet zo van speciaalbier houden. Voor ieder wat wils.

Lees ook

Café de Troubadour steunt Stichting ALS Nederland

Café de Troubadour bestaat al 103 jaar en profileert zich steeds meer als het café waar je lekker bier kunt drinken. Dit jaar gaat de hele opbrengst van de muntenverkoop naar een goed doel, namelijk Stichting ALS. Een stichting die strijdt tegen de spierziekte ALS. Zo doe je als bierliefhebber tijdens Koningsdag van 2019 ook wat goeds met het bier in je hand, Een win-win situatie op Nederlands mooiste feestdag!