Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Taste like a King | Bierfestival | Tilburg

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Taste like a King

Café de Troubadour organiseert een bierfestival genaamd Taste like a King. Kom ook naar Tilburg en proef verschillende speciaalbieren van 6 topbrouwers.

Taste like a King
Brouwerij de Molen logo
kees bier header

Bierfestival Taste like a King steunt Stichting ALS Nederland.

Café de Troubadour organiseert op 27 april 2019 een gratis bierfestival. Bij de oude brandweerkazerne in de Sint Annahof in Tilburg heeft het 103-jaar oude biercafé zes Nederlandse en Belgische topbrouwerijen te gast in gezellige kraampjes. Het gratis te bezoeken evenement duurt van 14.00 tot 20.00 uur en de hele opbrengst (uit de muntverkoop) komt ten goede aan Stichting ALS Nederland.

“We willen een feestdag als Koningsdag graag verrijken met een laagdrempelig bierfestival in Tilburg. Zes van de best gewaardeerde brouwerijen van Nederland en België staan klaar met hun beste bier. Aan kwaliteit tornen we nooit. Maar we willen wel dat iedereen een drankje kan komen drinken. Daarom is het evenement vrij van entree. Je haalt een glas en betaalt daar borg voor en koopt muntjes. Dat is het. We verkopen zelfs craft pils, voor mensen die niet zo van speciaalbier houden. Voor ieder wat wils.”

Zes topbrouwerijen. Is dat wat hoogdravend? Nee hoor, allesbehalve zelfs. De complete line-up: Brouwerij De Molen (Bodegraven), Brouwerij Kees (Middelburg), Frontaal (Breda), De Dochter van de Korenaar (Baarle-Hertog (B)), Kaapse Brouwers (Rotterdam) en vandeStreek Bier (Utrecht) maken van zomaar een Tilburgse Koningsdag een feest om je écht te herinneren. Pal aan de braderie op de Korvelseweg. Taste like a King: Troubadour’s Craftbeer Fest vind je in de Sint Annahof, op een steenworp afstand van Café de Troubadour.

Café de Troubadour bestaat al 103 jaar en profileert zich steeds meer als het café waar je lekker bier kunt drinken. Iets aparts. De kroeg van eigenaar Rob Verbunt heeft ook een sociale inslag. Daarom gaat de hele opbrengst van Taste like a King (uit de muntverkoop voor drankjes en hapjes) naar een goed doel: Stichting ALS Nederland, die strijdt tegen de spierziekte ALS. Zo doe je tijdens Koningsdag 2019, met een glaasje goed bier in je hand, dus direct iets goeds. Een win-win situatie op Nederlands mooiste feestdag.

Meer informatie over Taste like a King: Troubadour’s Craftbeer Fest vind je op Facebook (@troubadourtilburg).

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen