Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Cheersch Thuistap

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Cheersch Thuistap

06 augustus 2008 om 14:10

De Cheersch Thuistap van Grolsch is nu ook online te bestellen. En online bestellen levert voordeel op want je ontvangt een gratis Cooljacket!

Cheersch Thuistap

Cheersch is de nieuwe gebruiksvriendelijke biertap van van Grolsch. Cheersch bestaat uit een eenmalig aan te schaffen tap en een 2 liter fles Grolsch Premium Pilsner. Draai de tap op de fles, plaats de fles in de base en tappen maar!

Cheersch kan overal en zonder stroom gebruikt worden en past met gemak in iedere koelkast. Grolsch geeft met Cheersch gehoor aan de marktvraag, door een hoogwaardige kwaliteit tapbier te bieden. Het is wel iets duurder dan normale flesjes, maar het is wel leuk en kan ook erg handig zijn, bijvoorbeeld als je buiten zit, ver van de koelkast.

Actie!
Grolsch heeft ter promotie van deze tap een speciale actie met betrekking tot de starterskit. Want wanneer je de Cheersch thuistap nu online aanschaft krijg je een Cooljacket gratis. OK, maar wat is een Cooljacket??? Zie de onderstaande afbeeldingen.
 

Lees ook

De tap zonder jasje.

De tap met jasje.


Het grote voordeel van de CoolJacket is dus dat het bier langer koud blijft. Stel je gaat buiten een biertje drinken in de zon, dan blijft her bier nog steeds koud, ondanks dat de zon er op schijnt.

 

Cookie instellingen