Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Choco & Letter bier gelanceerd | Exclusief bij ALDI

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Choco & Letter bier gelanceerd

30 oktober 2023 om 16:00

Meesterbrouwers uit Nederland en België hebben de handen ineen geslagen voor een feestelijk bieravontuur. De Molen en Steenbrugge lanceren het bier 'Choco & Letter', speciaal voor Sinterklaas.

Choco & Letter bier gelanceerd
Steenbrugge Dubbel Bruin - Bier met een fruitige aroma
Steenbrugge Bruin

Choco & Letter bier voor Sinterklaas

Steenbrugge en Brouwerij De Molen bundelen hun krachten: zij hebben een bier gecreëerd dat de smaak van chocoladeletters en bier perfect combineert. Leuk voor volwassenen om cadeau te krijgen of om zelf te drinken op ‘het heerlijk avondje van Sinterklaas’.

Samenwerking De Molen en Steenbrugge

Choco en letter bier met pepernoten en chocoladeletters Op zoek naar nieuwe smaken kwam Steenbrugge in contact met Brouwerij De Molen, een moderne craftbeer brouwerij uit Bodegraven die bekend staat om zijn bijzondere creaties. Met Steenbrugge Dubbelbruin als startpunt, zijn de meesterbrouwers erin geslaagd de smaken van twee tradities te verenigen tot Choco & Letter Dubbel.

Lees ook

Het rijke en lichtzoete Steenbrugge Dubbelbruin, gebrouwen volgens eeuwenoude tradities, wordt na het vergistingsproces gelagerd. Met het toevoegen van cacaonibs van chocoladeletters, ontstaat een ware smaaksensatie. Dit bijzondere bier komt volledig tot zijn recht bij pepernoten, speculaaspoppen en natuurlijk de originele ALDI chocoladeletters.

Exclusief bij ALDI

Choco & Letter Dubbel is exclusief voor ALDI gebrouwen. Vanaf 6 november is het bier verkrijgbaar in flesjes van 33cl voor €1,99 in alle filialen in Nederland. Op=op!

Cookie instellingen