Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Coming out bier voor Coming out Day | Two Chefs Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Coming out bier voor Coming out Day

12 oktober 2021 om 12:40

The Vengaboys en de Amsterdamse brouwerij Two Chefs Brewing hebben voor International Coming Out Day 2021 een speciaal bier gelanceerd. Het speciaalbier, een limited edition IPA, heet Gender Fluid.

Vengaboys met Gender Fluid bier
Feest met Gender Fluid bier en de vengaboys
Gender Fluid Milkshake IPA blikjes

Gender Fluid bier

Vengaboys in de Two Chefs brouwerij Europe’s #1 Party Act The Vengaboys en de kleurrijke Amsterdamse craftbier-brouwerij Two Chefs Brewing slaan de handen ineen voor een leukere wereld met meer gendervrijheid en inclusiviteit. Gisteren, op International Coming Out Day, lanceerden zij een limited-edition IPA, met de treffende naam Gender Fluid.

Zowel Two Chefs Brewing als The Vengaboys gunnen iedereen de vrijheid om te kunnen zijn wie je bent. De Gender Fluid-blikjes zitten dan ook in een kast en staan te springen om daaruit te komen. Daarvoor was geen beter moment dan International Coming Out Day op maandag 11 oktober!

Two Chefs x Vengaboys

Dit opmerkelijke partnership is ontstaan tijdens de lockdown. The Vengaboys konden niet naar Ibiza en Two Chefs Brewing kampte met de horecasluiting. Ze vonden elkaar in hun gezamenlijke zoektocht naar positieve energie, wat resulteerde in hun ‘love child’: Gender Fluid - een heerlijke strawberry milkshake IPA met een flinke dosis aardbei (130gr/liter) en Mosaic-hop. Een over-the-top roze biersmoothie die je het beste drinkt met een rietje.

Two Chefs Brewing: “We merkten al vrij snel dat wij door Gender Fluid echt veel beter gingen dansen. En we snapten ook opeens veel meer van de songteksten van The Vengaboys!”

Lees ook

The Vengaboys: “Je hoort het al, tijdens het hele proces hebben we enorm veel lol gehad. En dit is pas het begin!

Inclusieve Goede Doelen

Maar waarom dan een bier? Omdat de Two Chefs niet kunnen zingen maar brouwen als de beste. En vooral omdat ze daarmee ook écht kunnen bijdragen aan die leukere wereld, want de opbrengst van dit project gaat direct naar drie goede doelen die Two Chefs Brewing en The Vengaboys samen met het COC hebben uitgekozen. Doelen die zich inzetten voor gendervrijheid (Man.ish Cave, TRANS Magazine en Trans United Clinic).

Pop-Up Store

Vanaf maandag 11 oktober tot en met donderdag 14 oktober (15:00 - 19:00) is er een pop-up store met een passende entree in de Two Chefs FoodBar (Hugo De Grootplein 11, Amsterdam). In de pop-up store zijn de eerste 100 giftpacks gesigneerd door The Vengaboys. Verder is Gender Fluid behalve in winkels ook verkrijgbaar in de webshops van Two Chefs Brewing en van The Vengaboys.

Vengaboys en Two Chefs Brewing Team