Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Condooms met een bier smaakje

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Condooms met een bier smaakje

08 september 2010 om 10:14

De condoomfabriek gaat nieuwe condooms op de markt zetten en wij vragen ons af waarom nu pas: Condooms met een bier smaakje!

Condooms met een bier smaakje

Uit onderzoek blijkt dat jongeren het niet 'cool' vinden om condooms te gebruiken. Door te luisteren naar hun behoeften en in te spelen op de vraag naar vernieuwende producten, hoopt de Condoomfabriek.nl een positieve bijdrage te kunnen leveren in het bevorderen van condoomgebruik.

Lees ook

Welke smaken er op de markt gaan komen is nog niet duidelijk. De Condoomfabriek is in gesprek met meerdere drank bedrijven om de speciale condooms te gaan verkopen. We zijn benieuwd welke smaken er op de markt gaan komen. Pils smaakt redelijk hetzelfde, maar speciaal biertjes smaken weer heel anders. En zullen er in de zomer witbier-condooms op de markt komen en in de herst de bokbier-condooms? We zullen het zien, want pas aan het einde van dit jaar zijn de condooms met een alcohol smaakje verkrijgbaar.

Op Condoomfabriek.nl kun je snel en anoniem goedkoop condooms bestellen. Naast een brede keuze uit verschillende soorten en smaken condooms, biedt Condoomfabriek.nl ook een groot assortiment glijmiddelen, speeltjes en leuke gifts. Daarnaast is verzending op Condoomfabriek.nl altijd gratis. 

Cookie instellingen